Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Correu electrònic @economistes

Correu electrònic @economistes

Contingut

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ofereix la possibilitat d'adquirir dos tipus de correu electrònic sota el domini economistes.cat o economistes.com.

@economistes estàndard

El correu @economistes estàndard és un correu electrònic bàsic i gratuït per a tots els col·legiats/des i està orientat a usuaris que en facin un ús moderat.

Actualment aquest correu treballa sota la llicència Kiosk de Microsoft i té una capacitat de 2 GB d'emmagatzematge. Es pot consultar des de qualsevol dispositiu a través del weboffice i ofereix la possibilitat de configurar-lo com a POP3 a portàtils i ordinadors, i com a Exchange en dispositius mòbils i tauletes. La sincronització POP3 només sincronitza la bústia d'entrada del correu electrònic mentre que la sincronització Exchange permet la sincronització completa del correu, els contactes i el calendari.

@economistes estàndard
Capacitat 2GB
Sincronització ordinador
Tipus POP3
Correu bústia d'entrada
Calendari No
Contactes No
Sincronització mòbil
Tipus Exchange
@economistes avançat

Per als col·legiats/des que fan un ús més gran del correu electrònic, el Col·legi posa a la seva disposició el servei de correu electrònic @economistes avançat, amb més capacitat d'emmagatzematge i que millora la possibilitat de sincronització entre dispositius.

Aquest correu treballa sota la llicència Exchange Online de Microsoft, ofereix una capacitat d'emmagatzematge de 50 GB i configurar el correu com a Exchange a tots els dispositius, tant portàtils i ordinadors com dispositius mòbils o tauletes. D'aquesta manera, el correu amb totes les seves carpetes, el calendari i els contactes quedaran sincronitzats a tots els dispositius. El correu @economistes avançat, per l'alta capacitat d'emmagatzematge i per la màxima sincronització entre dispositius, permet fer-ne un ús professional i mantenir l'històric de correus al núvol sense importar el volum i el pes d'aquests.

Els col·legiats/des que ja disposin d'un correu economistes.com o economistes.cat poden sol·licitar la millora del correu a coleconomistes.cat/milloracorreu. Amb la millora de llicència no es perd cap correu electrònic, ja que la bústia continua sent la mateixa però amb més capacitat (de 2 GB a 50 GB).

@economistes avançat
Capacitat 50GB
Sincronització ordinador/mòbil
Tipus Exchange
Correu Sí (totes les carpetes)
Calendari
Contactes

 

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA