Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Correu electrònic @economistes

Correu electrònic @economistes

Contingut

El Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) ofereix la possibilitat d'adquirir dos tipus de correu electrònic sota el domini economistes.cat o economistes.com.

El suport tècnic del CEC inclou el tràmit d'alta de les llicències de correu electrònic @economistes.cat/com, les consultes relacionades amb la disponibilitat de la bústia (correcció de bústia plena), la gestió de les contrasenyes i l'ús del correu online (Outlook al navegador).
Qualsevol altre tipus de configuració addicional relacionada amb el correu, el col-legi ofereix suport més avançat als col-legiats per un import de 60€ (IVA inclòs)
Alguns exemples de suport avançat relacionat amb el correu:
- La configuració del correu electrònic @economistes.cat/com al telèfon mòbil i a tauletes.
- Les incidències relacionades amb la configuració i la gestió del correu electrònic dins dels programes de correu d'escriptori (MS Outlook, Thunderbird, Apple Mail o similars).
- La transferència, traspàs o copia de la informació continguda a la bústia.
- Creació de carpetes d'arxivament (PST) regles automàtiques i filtres de correu brossa (SPAM).
- Qualsevol altra consulta relacionada amb el correu o paquet Office (Word, Excel, PowerPoint).

La informació per a la configuració del correu electrònic està disponible en aquesta secció: configuració.
Trobareu resposta a les Preguntes Freqüents a la secció FAQS del web (Com buidar la bústia del correu? Com restablir la contrasenya del correu?).

@economistes estàndard

El correu @economistes estàndard és un correu electrònic bàsic i gratuït per a tots els col·legiats/des i està orientat a usuaris que en facin un ús moderat.

Actualment aquest correu treballa sota la llicència Kiosk de Microsoft i té una capacitat de 2 GB d'emmagatzematge. Es pot consultar des de qualsevol dispositiu a través del weboffice i ofereix la possibilitat de configurar-lo com a Exchange en dispositius mòbils i tauletes.

@economistes estàndard
Capacitat2GB
Sincronització webmail/mòbil
TipusExchange
CorreuSí (totes les carpetes)
Calendari
Contactes
@economistes avançat

Per als col·legiats/des que fan un ús més gran del correu electrònic, el Col·legi posa a la seva disposició el servei de correu electrònic @economistes avançat, amb més capacitat d'emmagatzematge i que millora la possibilitat de sincronització entre dispositius.

Aquest correu treballa sota la llicència Exchange Online de Microsoft, ofereix una capacitat d'emmagatzematge de 50 GB, es pot consultar des de qualsevol dispositiu a través del weboffice i Outlook al ordinador, i ofereix la possibilitat de configurar-lo com a Exchange en dispositius mòbils i tauletes. El correu @economistes avançat, per l'alta capacitat d'emmagatzematge i per la màxima sincronització entre dispositius, permet fer-ne un ús professional i mantenir l'històric de correus al núvol sense importar el volum i el pes d'aquests.

Els col·legiats/des que ja disposin d'un correu economistes.com o economistes.cat poden sol·licitar la millora del correu a coleconomistes.cat/milloracorreu. Amb la millora de llicència no es perd cap correu electrònic, ja que la bústia continua sent la mateixa però amb més capacitat (de 2 GB a 50 GB).

Aquesta millora del correu va associada a una quota anual de 56,66€ (IVA inclòs).

@economistes avançat
Capacitat50GB
Sincronització webmail/mòbil
TipusExchange
CorreuSí (totes les carpetes)
Calendari
Contactes

SOL·LICITAR EL CORREU ELECTRÒNIC @ECONOMISTES

Per sol·licitar el correu @economistes.cat/com pot enviar un mail a cecinformatica@coleconomistes.cat indicant la següent informació:

Dades personals del sol·licitant
Nom:
Cognom1:
Cognom2:
E-mail de contacte:

Dades del correu @economistes
Domini: @economistes.cat o @economistes.com (triar l'opció escollida)
Correu sol·licitat (opció 1):
Correu sol·licitat (opció 2):
Opció: estàndard (gratuïta)
Comentaris:

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA