Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Congrés d’Economia i Empresa de Catalunya

Congrés d’Economia i Empresa de Catalunya

Contingut

El Col·legi d'Economistes de Catalunya va organitzar un congrés català d'economia per analitzar l'impacte de la transició i l'entrada d'Espanya a la Comunitat Europea.

Els dos primers congressos van tenir lloc l'any 1979, amb els efectes de la crisi del petroli i en plena transició democràtica, i el 1988, poc després de l'entrada a la Comunitat Econòmica Europea. El primer congrés es va anomenar Congrés d'Economia i Economistes de Catalunya i el segon, Congrés d'Economia de Catalunya.

L'any 2017-2018 el Col·legi organitza el 3r Congrés d'Economia i Empresa de Catalunya, amb el lema "Cap a un model eficient i equitatiu", fomentant la reflexió sobre l'empresa i l'equitat social, tot impulsant un debat en el conjunt de la societat catalana sobre com assolir aquests objectius.

Dins d'aquesta secció es dóna accés a les publicacions dels tres Congressos, en format PDF disponible per ser descarregat online. També podeu consultar les Comissions i Eixos temàtics que han configurat el 3r Congrés d'Economia i Empresa de Catalunya, així com la seva estructura organitzativa i els patrocinadors que l'han fet possible.

 

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA