Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Assessorament tècnic Auditors de Comptes

Contingut

Servei col·legial gratuït adreçat a tots els auditors de comptes membres del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

Un economista auditor amb anys d'experiència, comptant amb el suport del Gabinet Tècnic del Registre d'economistes Auditors (REA) del Consejo General de Economistas, dona la seva opinió, suggereix o facilita suport tècnic en relació a qualsevol consulta que se li adreci sobre temes d'auditoria de comptes, responsabilitat dels auditors o accés a l’activitat, entre d’altres qüestions.

La persona designada per atendre aquest nou servei és el Sr. Antoni Puig Rimbau, economista amb una experiència professional de més de 25 anys com a auditor de comptes, membre de la Secció REA Catalunya, soci de la firma BNFIX PICH Auditories. També destaca per la seva àmplia experiència com a coordinador i professor del Màster d'Auditoria i altres cursos de formació pràctica per a accedir al ROAC.

Les respostes només es faran telefònicament en un termini màxim de 72 hores, exceptuant les preguntes que es considerin d'especial importància o revesteixin certa complexitat, que seran consensuades prèviament amb el Departament Tècnic del REA.

L’auditor de comptes col·legiat/da interessat/da en el servei ha d’adreçar la seva consulta enviant un correu electrònic a cec@coleconomistes.cat

 

Aquest servei està limitat a dues consultes per col·legiat/da a l'any.

 

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA