Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • FORMACIÓ CONTINUADA - CURTA DURADA

FORMACIÓ

AJORNAT Lidera en femení

Dades de la Formació

Nombre del curs:
 G136/2023
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 DIRECCIÓ I GESTIÓ EMPRESES

Programa

 

 

 

DATES: 16 de juny de 2023.

 

 

 

HORARI: de 9.30 a 12.30 h.

 

 

 

PREU DE COL·LEGIATS: 80 €

PREU DE NO COL·LEGIATS: 105 €

 

FORMACIÓ BONIFICABLE:
Aquest curs és bonificable a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (www.fundae.es).
Totes les empreses disposen d'un crèdit anual per a la formació dels seus treballadors/res, mitjançant bonificacions a la Seguretat Social. Això vol dir que l'empresa es pot desgravar de les seves cotitzacions a la Seguretat Social les quantitats invertides en la formació dels seus treballadors/res. Els participants de la formació han d'estar contractats en el Règim General de la Seguretat Social.

El Col·legi d'Economistes no realitza els tràmits necessaris per gaudir de la bonificació. Per a qualsevol aclariment contacti amb mruiz@coleconomistes.cat

 

 

 

PROFESSORA:

Sra. Mònica Moles Ena, economista, Coach certificada per la International Coach Federation (ICF). Màster Practitioner de Programació Neurolingüística certificada per la AEPNL, Màster Coach amb PNL certificada per la AEPNL, Trainer Mentor Journal certificada per la ICF.

 

 

 

OBJECTIUS:

Els programes a favor de la igualtat d'oportunitats i la lluita contra la discriminació laboral a les empreses han convertit el lideratge femení en un dels pilars de les polítiques empresarials així com de la cultura organitzacional.

 

Apostar per una estructura inclusiva en un moment en el qual cada vegada més dones accedeixen a posicions de responsabilitat a les empreses no només millora les relacions sinó que fan que es converteixin en llocs de treball més justos i equitatius per a totes les persones.

 

 

 

PROGRAMA:

1. Descobrir els diferents estils de lideratge i arquetips per a saber quina líder vull ser.
2. Com millorar la meva comunicació i deixar empremta com Líder.
3. Claus per a un lideratge basat en la inclusió i diversitat.
4. Resiliència i autogestió emocional per arribar al cim.
5. Impulsar la teva marca personal millorant la teva visibilitat i estil personal.
6. Construir una proposta de valor diferencial que et faci única.

 

 

 

Formació presencial. Tanmateix, en supòsits excepcionals que impedeixin el normal funcionament de la formació, en aquest format inicialment programada, el Col·legi es reserva el dret d'adaptar aquesta activitat a un entorn virtual: no presencial. És a dir, que es realitzarà la formació de forma remota gràcies a l'ús de les noves tecnologies, amb l'objectiu de garantir, en la mesura del possible, l'aprenentatge de l'alumnat en aquestes circumstàncies.


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA