Programa
Data: dijous, 16 de febrer de 2023
Horari: de 14:00 a 16:00 hores
Lloc: Hotel SERHS-RIVOLI (La Rambla, 128 - 08002 Barcelona)
Preu: 25,00 € (s'ha d'abonar en efectiu en el mateix hotel)

Inscripcions obertes fins el dia anterior a les 23.59h. Aforament limitat (21 places)
Presentació i conclusions:
Sr. Antoni Garcia Gabarra, membre de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Àrea de Qualitat i Seguretat Alimentària). Consultor en Regulació Alimentària
Ponent:
Sra. Marie-France Muzart, llicenciada en Ciències Polítiques. Iberia Commercial Director de McCormick España, S.A.
Moderació i cloenda:
Sr. Francesc Reguant Fosas, president de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya
Presentació:
La Comissió d'Economia Agroalimentària del Col-legi d'Economistes de Catalunya ha abordat amb els seus col-loquis de "Què mengem?" diferents aspectes relacionats directament o indirecta amb què mengem, des dels aliments que produïm, passant per com els transformem i distribuïm, fins a com els mengem o malbaratem.
Des del seu inici, a la tardor de 2018, aquests col-loquis es feien presencialment en forma de dinar-col-loqui. Amb l'arribada de la pandèmia del COVID-19 ens vam veure obligats passar a un format virtual on line que va servir per ampliar el nombre i l'abast territorial dels participants.
Enguany, un cop controlada aquesta pandèmia, volem tornar al format inicial de dinar-col-loqui perquè creiem convenient reprendre el contacte personal entre els participants. Per això hem triat un restaurant situat a prop de la plaça de Catalunya, de Barcelona: Hotel SHERS- RIVOLI, La Rambla 128.
Objectius:
Intercanviar idees i crear possibles escenaris relacionats amb l'alimentació del futur, amb un focus molt important en el món vegetal.
Col·loqui:
En acabar el dinar, la ponent farà la seva exposició i després els assistents formularan les seves preguntes i aportacions.
Destinataris:
Qualsevol persona amant del comerç, del Marketing i de les tendències de mercat, completat amb el hobby de menjar bo i bé.
Pagament:
El preu del dinar s'hauran d'abonar en efectiu a l'arribada a l'Hotel. Si alguna persona inscrita no pot assistir a l'acte preguem que ho comuniqui a Núria Ibáñez, Col·legi d'Economistes de Catalunya: nibanez@coleconomistes.cat, telèfon 934161604 (ext. 2025)