Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Conferències i Sessions Temàtiques

Dinar-Col·loqui Què mengem? PRESENCIAL: ''Noves tendències alimentàries: relació entre el consum d'herbes i espècies (H&S) i el de proteïnes vegetals''

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 D005/2022
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 ALTRES ACTIVITATS FORMATIVES

Organitzador

  • COMISSIÓ D'ECONOMIA AGROALIMENTÀRIA

Programa

 

 

Data: dijous, 16 de febrer de 2023

 

Horari: de 14:00 a 16:00 hores

 

Lloc: Hotel SERHS-RIVOLI (La Rambla, 128 - 08002 Barcelona)

 

Preu: 25,00 € (s'ha d'abonar en efectiu en el mateix hotel)

 

 

 

 

.

 

Inscripcions obertes fins el dia anterior a les 23.59h. Aforament limitat (21 places)

 

 

 

 

 

Presentació i conclusions:

Sr. Antoni Garcia Gabarra, membre de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Àrea de Qualitat i Seguretat Alimentària). Consultor en Regulació Alimentària

 

Ponent:

Sra. Marie-France Muzart, llicenciada en Ciències Polítiques. Iberia Commercial Director de McCormick España, S.A.

 

Moderació i cloenda:

Sr. Francesc Reguant Fosas, president de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya

 

 

 

 

 

Presentació:

La Comissió d'Economia Agroalimentària del Col-legi d'Economistes de Catalunya ha abordat amb els seus col-loquis de "Què mengem?" diferents aspectes relacionats directament o indirecta amb què mengem, des dels aliments que produïm, passant per com els transformem i distribuïm, fins a com els mengem o malbaratem.

Des del seu inici, a la tardor de 2018, aquests col-loquis es feien presencialment en forma de dinar-col-loqui. Amb l'arribada de la pandèmia del COVID-19 ens vam veure obligats passar a un format virtual on line que va servir per ampliar el nombre i l'abast territorial dels participants.

Enguany, un cop controlada aquesta pandèmia, volem tornar al format inicial de dinar-col-loqui perquè creiem convenient reprendre el contacte personal entre els participants. Per això hem triat un restaurant situat a prop de la plaça de Catalunya, de Barcelona: Hotel SHERS- RIVOLI, La Rambla 128.

 

Objectius:

Intercanviar idees i crear possibles escenaris relacionats amb l'alimentació del futur, amb un focus molt important en el món vegetal.

 

Col·loqui:

En acabar el dinar, la ponent farà la seva exposició i després els assistents formularan les seves preguntes i aportacions.

 

Destinataris:

Qualsevol persona amant del comerç, del Marketing i de les tendències de mercat, completat amb el hobby de menjar bo i bé.

 


Pagament:

El preu del dinar s'hauran d'abonar en efectiu a l'arribada a l'Hotel. Si alguna persona inscrita no pot assistir a l'acte preguem que ho comuniqui a Núria Ibáñez, Col·legi d'Economistes de Catalunya: nibanez@coleconomistes.cat, telèfon 934161604 (ext. 2025)

 

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA