Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Conferències i Sessions Temàtiques

Col·loqui Què mengem? ONLINE: ''L'experiència d'Unilever en marques com Hellmann's i Frigo en sostenibilitat amb propòsit, donant resposta als ODS''

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 C059/2022
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 ALTRES ACTIVITATS FORMATIVES

Organitzador

  • COMISSIÓ D'ECONOMIA AGROALIMENTÀRIA

Programa

.

 

Inscripcions obertes fins el dia anterior a les 23.59h.

 

 

 

 

 

Data: dijous, 5 de maig de 2022

 

Horari: de 18:00 a 19:00 hores

 

 

 

 

 

Presentació i cloenda:

Sr. Antoni Garcia Gabarra. Consultor en Regulació Alimentària. Membre de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Àrea de Qualitat i Seguretat Alimentària)

 

Ponent:

Sra. Ana Palencia, Llicenciàda en Ciències Químiques, especialitat Bioquímica. Programa Doctorat DEA en Nutrició i Metabolisme. Directora de Comunicació Corporativa i Sostenibilitat a Unilever Espanya.

 

Modera:

Sr. Xavier Ticó Camí. Gestor de projectes del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. Vicepresident de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Àrea d'Agroinnovació).

 

 

 

 

 

Presentació:

La Sra. Ana Palencia ens parlarà de com Unilever té integrada l'estratègia de sostenibilitat en el negoci des dels seus propis orígens i ens donarà alguns exemples de com les marques articulen els compromisos de sostenibilitat que la companyia té a través del propòsit de les marques, concretament veurem els exemples de SOY FRIGO i HELLMANN'S.

 

Objectius:

El món ha canviat. Les companyies hem d'exercir la nostra activitat empresarial d'una manera més responsable amb el medi ambient i la societat, integrant la sostenibilitat als valors de l'empresa, i hem de demostrar què estem fent per convertir aquest món en un lloc millor. Per això s'han d'assumir els objectius que demana la societat per evitar els pitjors escenaris de futur abans que no sigui massa tard.

 

Col·loqui:

Mentre duri el webinar, hi haurà obert el canal de preguntes i respostes, per poder plantejar preguntes per escrit a la ponent.

 

Destinataris:

Aquelles persones interessades en la sostenibilitat, que ho vulguin fer bé i contribuir amb accions concretes a l'agenda 2030.

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA