Programa
Data: 27 de setembre de 2022 (dimarts)
Horari: a les 18.00 hores
Benvinguda:
Sra. Sandra Climent Queralt, secretària de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya
Modera:
Sr. Fernando Ortega Mediero, president de la Comissió d'Indústries Agroalimentàries del Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya
Ponències:
"La força de la innovació"
Sr. Xavier Marcet, fundador i president en Barcelona Drucker Society
"Bioeconomia, tancant cercles de la indústria alimentària"
Sra. Anna Lluís Gavaldà, enginyer agrònoma. Experta en economia circular
"Integrar la sostenibilitat dins de l'estratègia. Primers passos per a ser conscients del nostre impacte"
Sra. Maria J. Herrero Salas, consultoria en innovació sector alimentari. Fundadora de Food Advisor.
Experiències:
"La innovació com a eina per a l'adaptació a les necessitats del consumidor"
Sr. Jorge Alonso Ygea, director general de Convenience SeaFood
"Nous ingredients per a fabricació d'aliments més saludables i nutritius"
Sr. Andrés Montefeltro, CEO i co-fundador de Cubiq Foods
"La innovació present en totes les baules de la cadena de valor"
Sr. Joan Ignasi Monfort, director General de Copesco Serfrisa
Cloenda:
Sra. Sandra Climent Queralt, secretària tècnica de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya
Sobre la Jornada
La innovació és una eina i un vector essencial per al desenvolupament i transformació del sector agroalimentari i en especial per a una de les seves principals baules de la cadena de valor com són les empreses dedicades a la indústria agroalimentària.
Alguns dels aspectes a destacar en els processos d'innovació de la indústria són: la generació de projectes transversals de millora i optimització en base a les noves necessitats detectades a nivell de clients, la millora de l'eficiència i eficàcia dels processos productius, la reducció de la despesa en energia, aigua, matèries primeres o productes entremitjos o productes accessoris, l'aprofitament de subproductes o la valorització de productes no nobles de l'escandall, la reducció/eliminació d'emissions o dels abocaments en forma de residus sòlids o líquids. El foment de les empreses foodtech, pel seu dinamisme, flexibilitat i ràpida obtenció de resultats amb possibilitat d'escalabilitat, l'aplicació de digitalització i tecnologia (block chain, BI, IOT, models predictius..) en tot el procés productiu sempre sota la màxima consideració i consciència dels màxims nivells de seguretat alimentària. La innovació va lligada de forma inseparable al desenvolupament industrial, inherent a les organitzacions i models de negoci en l'agroalimentació per superar els reptes presents i futurs en el nostre complex ecosistema agroalimentari.
Amb la col·laboració de:
Amb el suport i col·laboració
especial de:
Plataforma Zoom
Un cop s'hagi completat la inscripció, l'usuari rebrà una invitació per al registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment de l'acte en directe.
Inscripcions obertes fins el dia anterior a les 23:59h.
PROPERES JORNADES CICLE SOBRE LA INNOVACIÓ PER UNA AGROALIMENTACIÓ SOSTENIBLE: