Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Formació continuada

Webinar: Els incentius fiscals aplicables als programes de recolzament a esdeveniments d'excepcional interès públic (art. 27 Llei 49/2002)

Dades de la Formació

Nombre del curs:
 G130/2024
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 FISCAL

Programa

.

 

 

FORMACIÓ ONLINE (EN DIRECTE):
Aquesta formació es farà a través de la plataforma Zoom del Col·legi en les dates i horari indicats. Per tramitar la inscripció és imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina.
Un cop s'hagi completat la inscripció i abonat l'import, l'usuari rebrà una invitació per al registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment en directe del curs.

 

 

 

DATES: 16 de juliol de 2024.

 

 

 

HORARI: de 12.00 a 14.00 h.

 

 

 

PREU DE COL·LEGIATS: 50 €

PREU DE NO COL·LEGIATS: 65 €

 

 

 

PROFESSOR:

Sr. Héctor Gabriel de Urrutia Coduras, llicenciat en Dret (UB) i Màster en Assessoria Fiscal i Direcció Comptable (EAE). Professor del Master of Laws in Taxation a la Universitat Internacional de Catalunya. Associat sènior de Cuatrecasas.

 

 

 

OBJECTIUS:

Conèixer els incentius fiscals establerts a l'article 27 de la Llei 49/2002 del mecenatge, fent un repàs especial a la deducció del 15% per despeses de propaganda i publicitat de projecció plurianual que promocionen l'esdeveniment. Tanmateix, es comentaran les sentències i consultes tributàries més rellevants de la Direcció General de Tributs sobre aquesta forma de mecenatge i les qüestions pràctiques més conflictives per les empreses que col-laboren en aquests esdeveniments.

 

 

 

PROGRAMA:

1. Introducció: què és un esdeveniment d'excepcional interès públic?
2. La deducció del 15% per despeses de propaganda i publicitat de projecció plurianual. Obligacions formals que caldrà tenir en compte.
3. La deducció per donatius.
4. Beneficis en tributs locals.


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA