Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Formació continuada

Webinar: Procediments tributaris en 14 casos pràctics per a economistes i assessors fiscals

Dades de la Formació

Nombre del curs:
 F031/2022
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 FISCAL

Programa

.

 

 

FORMACIÓ ONLINE (EN DIRECTE):
Aquesta formació es farà a través de la plataforma Zoom del Col·legi en les dates i horari indicats. Per tramitar la inscripció és imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina.
Un cop s'hagi completat la inscripció i abonat l'import, l'usuari rebrà una invitació per al registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment en directe del curs.

 

 

 

DATES: 8, 15 i 22 de febrer; 1, 8, 15 i 22 de març de 2023.

 

 

 

HORARI: de 16.00 a 20.00 h.

 

 

 

PREU DE COL·LEGIATS: 525 €

PREU DE NO COL·LEGIATS: 670 €

 

FORMACIÓ BONIFICABLE:
Aquest curs és bonificable a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (www.fundae.es).
Totes les empreses disposen d'un crèdit anual per a la formació dels seus treballadors/res, mitjançant bonificacions a la Seguretat Social. Això vol dir que l'empresa es pot desgravar de les seves cotitzacions a la Seguretat Social les quantitats invertides en la formació dels seus treballadors/res. Els participants de la formació han d'estar contractats en el Règim General de la Seguretat Social.

El Col·legi d'Economistes no realitza els tràmits necessaris per gaudir de la bonificació. Per a qualsevol aclariment contacti amb mruiz@coleconomistes.cat

 

 

 

PROFESSOR:

Juan Ramón Medina Cepero doctor acreditat en Dret per la Universitat de Navarra. Advocat especialista en Dret Financer i Tributari i expert en Fiscalitat Internacional. Soci fundador de Jurand Abogados y Consultores Tributarios. Director i professor del Màster de Fiscalitat Internacional de la Universitat de la Rioja (UNIR).

 

 

 

PRESENTACIÓ I OBJECTIUS:

Aquest és un curs dissenyat especialment per a economistes i assessors fiscals, que manegen els conceptes tributaris incorporats en la Llei General Tributària, però que necessiten dominar amb soltesa altres qüestions que influeixen en una correcta planificació de cada procediment tributari com conèixer el moment oportú d'interposar un recurs, la gestió dels terminis o els tipus de proves pericials i el moment d'aportar-les.

 

L'assistència al curs prepara al professional per a abastar d'una forma àmplia la gestió, liquidació, recaptació i inspecció del sistema tributari nacional coneixent les possibles sancions per incompliment que puguin derivar d'una incorrecta gestió d'aquests, a més de les diferents vies de recurs davant situacions tant de les sancions com de les quotes imposades per l'Administració Tributària que les originen.

 

Es tracta que els professionals de l'assessoria aportin valor afegit als seus clients i augmentin els casos d'èxit. Dominant les tècniques que permeten analitzar i entendre la informació rellevant, com aplicar-la a qualsevol tipus de situació, i com afecta el client.

 

 

 

METODOLOGIA:

El curs de PROCEDIMENTS TRIBUTARIS desenvoluparà els continguts tradicionals, però s'impartirà segons l'anomenat "mètode del cas".

 

El ponent exposarà i resoldrà 2 casos pràctics reals per sessió de manera àgil i dinàmica.

 

També forma part d'aquest mètode de treball la participació activa dels participants, que al llarg de l'exposició dels casos pràctics podran formular les preguntes que considerin convenients a fi de fer més interessants i amenes les sessions programades.

 

 

 

PROGRAMA:

1. Elements de l'acció administrativa
- Cas Sánchez
- Cas Lear

2. Procediments de gestió
- Cas Hostel
- Cas Royale

3. Procediments d'Inspecció
- Cas Joya
- Cas Juguetería SA

4. Procediment de recaptació
- Cas Agència
- Cas Hermoso

5. Procediment sancionador
- Cas Pozas
- Cas Sas

6. Procediment de revisió
- Cas Francès
- Cas Alhambra

7. Interpretació i aplicació de les normes tributàries
- Cas Zabala
- Cas Ruz


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA