Programa
Inscripcions obertes fins el dia anterior a les 23.59h.
Data: dimecres, 16 de novembre de 2022
Horari: de 18:00 a 19:00 hores
Presentació i cloenda:
Sr. Antoni Garcia Gabarra. Consultor en Regulació Alimentària. Membre de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Àrea de Qualitat i Seguretat Alimentària)
Ponent:
Sra. Montserrat Rivero Urgell, doctora en Farmàcia. Consellera independent, Presidenta de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació.(ACCA), Acadèmica de Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC) i de l'Acadèmia Iberoamericana de Farmacia.
Modera:
Sr. Xavier Ticó Camí. Gestor de projectes del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. Vicepresident de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Àrea d'Agroinnovació).
Presentació:
El Col·legi d'Economistes de Catalunya ha abordat amb els seus col·loquis de "Què mengem?" diferents aspectes dels sistemes alimentaris, canvi climàtic, esgotament dels recursos naturals i les seves conseqüències.
Amb aquest col·loqui tancarem aquest cercle on line, concretant alguns reptes per a una alimentació més saludable i sostenible, que cadascú de nosaltres pot abordar de manera personal i vivint a Catalunya.
Objectius:
Concretarem, a la llum dels coneixements actuals i les noves tecnologies, quines actuacions podem fer individualment segons la nostra genètica i el nostre microbioma. Recordarem la influència de la crononutrició en l'aprofitament dels aliments i com ajudar a la sostenibilitat ecològica, no oblidant la creixent angoixa pels mites i falsedats presents en les xarxes socials sense fonament científic.
Col·loqui:
Mentre duri el webinar, hi haurà obert el canal de preguntes i respostes, per poder plantejar preguntes per escrit a la ponent.
Destinataris:
Totes aquelles persones que tenen interès pels canvis culturals en l'alimentació. I que es plantegen els reptes de futur.