Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Conferències i Sessions Temàtiques

Col·loqui Què mengem? ONLINE: ''Què puc fer jo per millorar la meva salut i la del planeta respecte a l'alimentació?. Alguns reptes

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 C126/2022
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 ALTRES ACTIVITATS FORMATIVES

Organitzador

  • COMISSIÓ D'ECONOMIA AGROALIMENTÀRIA

Programa

 

.

 

Inscripcions obertes fins el dia anterior a les 23.59h.

 

 

 

 

 

Data: dimecres, 16 de novembre de 2022

 

Horari: de 18:00 a 19:00 hores

 

 

 

 

 

Presentació i cloenda:

Sr. Antoni Garcia Gabarra. Consultor en Regulació Alimentària. Membre de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Àrea de Qualitat i Seguretat Alimentària)

 

Ponent:

Sra. Montserrat Rivero Urgell, doctora en Farmàcia. Consellera independent, Presidenta de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació.(ACCA), Acadèmica de Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC) i de l'Acadèmia Iberoamericana de Farmacia.

 

Modera:

Sr. Xavier Ticó Camí. Gestor de projectes del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. Vicepresident de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Àrea d'Agroinnovació).

 

 

 

 

 

Presentació:

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ha abordat amb els seus col·loquis de "Què mengem?" diferents aspectes dels sistemes alimentaris, canvi climàtic, esgotament dels recursos naturals i les seves conseqüències.

Amb aquest col·loqui tancarem aquest cercle on line, concretant alguns reptes per a una alimentació més saludable i sostenible, que cadascú de nosaltres pot abordar de manera personal i vivint a Catalunya.

 

Objectius:

Concretarem, a la llum dels coneixements actuals i les noves tecnologies, quines actuacions podem fer individualment segons la nostra genètica i el nostre microbioma. Recordarem la influència de la crononutrició en l'aprofitament dels aliments i com ajudar a la sostenibilitat ecològica, no oblidant la creixent angoixa pels mites i falsedats presents en les xarxes socials sense fonament científic.

 

Col·loqui:

Mentre duri el webinar, hi haurà obert el canal de preguntes i respostes, per poder plantejar preguntes per escrit a la ponent.

 

Destinataris:

Totes aquelles persones que tenen interès pels canvis culturals en l'alimentació. I que es plantegen els reptes de futur.

 

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA