Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Notícies

1 jul 2021

Fòrum inversor EconomistesBAN | edició 44

Notícies

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

EconomistesBAN, la xarxa d'inversors/es privats del Col·legi d'Economistes de Catalunya que posa en contacte emprenedors i inversors, va organitzar l'1 de juliol la 44ª edició del Fòrum Inversor en format online.

 

El president d'EconomistesBAN Pol Font va donar la benvinguda als inversors participants i la directora d'EconomistesBAN Marta Alsinella va presentar els 6 projectes seleccionats:

 

Bioeclosion (sector biomèdic): Bioeclosion utilitza la seva plataforma magnètica de diagnòstic ràpid per a la detecció precoç de malalties que afecten la salut global. A través de la seva plataforma MagnetPlex proporciona una solució transversal per a les eines de diagnòstic.

 

Washaby (sector ecommerce): Marca digital sostenible de càpsules ecològiques de neteja per a la llar (bugaderia, rentavaixelles i netejadors de superfície), que es lliura regularment a la bústia de correu del client en un embalatge eco-responsable. Format d'eco-càpsules hidrosolubles amb detergent concentrat que contribueixen a evitar la sobredosificció, consumeixen un 80% menys d'aigua i estalvien espai.

 

Rheodx (sector biotech): Companyia que ha desenvolupat un dispositiu de diagnòstic in vitro, Point of Care, ràpid, rendible, fàcil d'utilitzar i precís per a la detecció i control de malalties hematològiques. El seu dispositiu disruptiu combina tecnologia microfluídica amb Machine Learning i Cloud Computing per analitzar les propietats reològiques de la sang.

 

Bookipro (sector turistech): Saas per gestionar integralment el lloguer d'allotjaments turístics de qualsevol país del món (cases, pisos, ressorts, aparthotels, bungalows...). Ofereixen solució integral a tots els requeriments d'empreses turístiques incloent també CRM, RMS (sistema intel-ligent que utilitza IA per a recomanar preus), connectivitat a múltiples serveis complementaris online (panys electrònics, monitors sonomètrics...).

 

Qualla Systems (sector SaaS): App que garanteix, de manera ràpida, fàcil i segura, la sortida dels menors de l'escola, activitats extraescolars o espais de vacances, evitant que puguin ser recollits per persones no autoritzades pels seus tutors. A més a més, l'app afegeix els elements necessaris per a complir amb el "compliance" de la ISO 9001.

 

AETHERTECH (sector eHealth): Startup d'eHealth pel tractament i monitorització de pacients respiratoris. Utilitza una tecnologia impulsada per la Intel·ligència Artificial que millora el tractament de l'enfermetat crònica i el diagnòstic. Dispositiu per a l'administració dinàmica d'oxigen i monitorització de pacients hipoxèmics, utilitzant IA i Machine Learning.

 

Per a més informació sobre futurs fòrums inversors podeu enviar un correu electrònic a economistesban@coleconomistes.cat

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA