Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Notícies

7 oct 2022

Fòrum inversor EconomistesBAN | edició 51

Notícies

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

EconomistesBAN, la xarxa d'inversors/es privats del Col·legi d'Economistes de Catalunya que posa en contacte emprenedors i inversors, va organitzar el 6 d'octubre la 51ª edició del Fòrum Inversor en format online.

 

El president d'EconomistesBAN Pol Font va donar la benvinguda als inversors participants i el responsable d'EconomistesBAN Enric Serle va presentar els 6 projectes seleccionats:

 

VRi (DeepTech/MedTech): Projecte que combina la Intel·ligència artificial i la Realitat Virtual per donar un pas més i desenvolupar una PaaS (Platform as a Service) que sigui un Medical Device amb certificacions CE i FDA (per Europa i Estats Units). Volen donar solució a les ineficiències actuals en què es troben els hospitals, tant per la manca d'especialistes que treballen amb imatges biomèdiques multidimensionals, com per la complexitat de la feina que actualment han de fer. Un altre objectiu és fer el primer hospital en el metavers on diversos especialistes puguin veure i revisar a la vegada les imatges tridimensionals i bidimensionals que la IA pot generar (de cervells, d'òrgans, ...).

 

AULA MAGNA BS (Edutech): Escola Online exclusiva per a dones amb la missió d'aconseguir que més dones accedeixin a llocs directius . Actualment amb programes de desenvolupament Executiu, Programes de Data Analytics, d'Emprenedoria i Sostenibilitat i Nous Models d'Economia. Aquest any ja estan en 4 mercats diferents. Desenvolupant nous productes i línies de negoci per reforçar la formació i la creació de comunitat tant per la part de Networking com la de Headhunting.

 

NUWE (Edtech/HRtech): Plataforma gamificada que ajuda a les empreses a contractar el millor talent tecnològic a través de competicions de programació. A les empreses els costa molt contractar talent tecnològic degut als processos de selecció antiquats, que no aporten valor i que ofereixen una experiència horrible als candidats. NUWE proporciona processos de selecció didàctics i divertits basats en avaluar les aptituds tècniques dels candidats a través de competicions de programació que simulen la realitat laboral a les pròpies empreses (els Hackaton). A més d'organitzar els Hackatons, recopilen tota la informació que poden dels candidats per generar informes d'skills a les empreses i ajudar-les en la selecció.

 

KREIOS SPACE (Aeroespacial): Kreios vol ser el primer proveïdor de motors elèctrics i sostenibles de satèl-lits i que a més poden orbitar entre els 100 i 450 km (molt per sota d'on es troba la brossa espacial). A l'habilitar l'ús de les òrbites terrestres molt baixes s'aconsegueixen dos grans beneficis: el primer, és el gran augment en la resolució tant per observació terrestre com per a telecomunicacions; i el segon, és el fet que a aquestes alçàries no s'acumula brossa espacial.

 

TITBIT.TV (Digital Content & Media): Gràcies a la tecnologia i la estandardització de processos, TITBIT es posiciona com l'única productora de vídeos que pot produir vídeos professionals en menys de 15 dies i a uns preus un 75% més econòmics que els que actualment hi ha al mercat. Vídeos professionals adaptats als canals digitals amb diferents formats. Ja han aconseguit clients importants i estan obrint oficina a Madrid, en un futur proper faran testing per internacionalitzar-se a Latam.

 

OKIFY (Proptech): Plataforma que ajuda a fer el canvi de nom dels contractes de subministres i d'assegurances en una mudança a una nova llar. En la primera fase han desenvolupat una plataforma per als agents immobiliaris, ja que és la manera d'arribar al client final. En breu llançaran la plataforma per a l'usuari final, una app on el client final ho podrà gestionar directament sense la intervenció de l'agent immobiliari. Per a l'usuari final el servei és gratuït, ja que es factura una comissió a les empreses de subministrament.

 

El proper fòrum inversor tindrà lloc el 3 de novembre en format híbrid des de la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Girona. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a economistesban@coleconomistes.cat

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA