Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Notícies

8 jul 2022

Fòrum inversor EconomistesBAN | edició 50 (sector esports)

Notícies

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

EconomistesBAN, la xarxa d'inversors/es privats del Col·legi d'Economistes de Catalunya que posa en contacte emprenedors i inversors, va organitzar el 7 de juliol la 50ª edició del Fòrum Inversor en format online.

 

En aquesta ocasió, el fòrum es va centrar en el sector de l'esport i va comptar amb la col·laboració del Clúster Català de la Indústria de l'Esport INDESCAT i del Col-legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya (COPLEFC) en la seva organització.

 

El president d'EconomistesBAN Pol Font va donar la benvinguda als inversors participants i la directora d'EconomistesBAN Marta Alsinella va presentar els 6 projectes seleccionats del món de l'esport:

 

PATRONUS (Fintech/Blockchain): Patronus és una innovadora plataforma d'esponsorització on les empreses poden trobar talents i invertir en ells, convertint el seu cost de patrocini en una inversió a través de la tokenització dels seus drets d'imatge. Cobreixen les seves necessitats donant-los recursos econòmics i als seus sponsors la possibilitat de convertir els costos d'esponsorització en una inversió, tenint tokens de les futures estrelles de l'esport.

 

THE RUNNING REPUBLIC (Fashiontech): The Running Republic és la comunitat per crear, personalitzar i vendre tèxtil esportiu sostenible cobrant un fee per la creativitat. Es tracta d'un projecte que produeix tèxtil esportiu sostenible a partir de residus plàstics recollits al medi ambient. La seva visió és ser la marca de material esportiu sostenible i personalitzable top of mind dels runners.

 

OFF TRAIL (Edutech i Traveltech): Plataforma per als amants de l'outdoor. Aprendre, gaudir i compartir tots els reptes com si estiguessis mirant sèries a Netflix. B4experience - before experience és la primera plataforma Outdoor on podràs compartir experiències online i presencials amb els millors atletes. Gaudeix i practica la teva passió de la mà dels teus referents esportius i aconsegueix viatjar a un nou nivell d'experiència.

 

KAIKOO (E-Sports): Plataforma d'entrenament per a gamers mitjançant intel·ligència artificial. Aquesta plataforma té un algoritme que és capaç de detectar en qüestió de segons els errors que cometen els jugadors durant la partida i proposar-los rutines d'entrenament gamificades per a millorar la seva destresa.

 

NZERO (Sostenibilitat): Fabricació i comercialització de ceres i lubricants 100% naturals i biodegradables. Fabriquen i venen les primeres ceres d'esquí i lubricants per a bicicletes, orgànics i 100% biodegradables, en contraposició als productes d'origen mineral i altament perjudicials per al medi ambient i per les persones que els manipulen, que s'utilitzen habitualment en les dues activitats.

 

NEU BOOTS (R+D): Empresa que dissenya, produeix i aplica la seva R+D als seus productes per a facilitar i fer més agradable la pràctica esportiva. Bota d'esquí disruptiva amb una tecnologia patentada que consta d'una exoestructura integrada que ofereix en mode esquí la rigidesa necessària per la transmissió d'ordres i control de l'esquí, però amb una major comoditat i utilitzant les fixacions tradicionals. En mode desconnexió d'esquí permet realitzar el mateix que amb un calçat de carrer ja que flexa la canya i la sola donant-li tota la versatilitat necessària.

 

El 50 Fòrum Inversor d'EconomistesBAN, centrat en el sector de l'esport, també va comptar amb una entrevista al consultor i analista motivacional Roger Esteller a càrrec de la presidenta de la Comissió d'Economia i Finances de l'Esport del Col·legi d'Economistes de Catalunya M. Paz Corominas. Roger Esteller va destacar que "la motivació és clau tant en el món de l'esport com en el de l'empresa" i va explicar que ha creat "la primera eina que analitza i mesura 70 aspectes que integren la motivació".

 

Finalment, a la 50 edició del Fòrum d'EconomistesBAN també va intervenir el Cluster Manager d'INDESCAT Oriol Serra, qui va presentar el Clúster Català de la Indústria de l'Esport, el qual aglutina les empreses i entitats vinculades al món de l'esport amb l'objectiu de desenvolupar accions que millorin la competitivitat d'aquestes empreses i també de tot el seu entorn.

 

Per a més informació sobre futurs fòrums inversors podeu enviar un correu electrònic a economistesban@coleconomistes.cat

 

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA