Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Notícies

8 oct 2021

Fòrum inversor EconomistesBAN | edició 45

Notícies

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

EconomistesBAN, la xarxa d'inversors/es privats del Col·legi d'Economistes de Catalunya que posa en contacte emprenedors i inversors, va organitzar el 7 d'octubre la 45ª edició del Fòrum Inversor en format online.


El president d'EconomistesBAN Pol Font va donar la benvinguda als inversors participants i la directora d'EconomistesBAN Marta Alsinella va presentar els 6 projectes seleccionats:


Estetical (sector SaaS)
: Software que permet una gestió integral a centres de bellesa, des de la gestió de les reserves fins a la gestió comptable. Les teleoperadores especialitzades en aquest sector recepcionen totes les trucades en el seu Call Center dels centres i agenden les reserves en el software en temps real, ofereixen una web personalitzada als centres amb passarel-la de pagaments, CRM i gestió de comptabilitat.


Tiketblok (sector Tech)
: Start-up que busca canviar la forma en què comprem entrades i accedim a esdeveniments a través d'una aplicació mòbil. Gràcies a l'algoritme que han desenvolupat s'obté un preu final òptim per a cada entrada i, a més, permet identificar a tots els assistents i poder comunicar-se amb ells en qualsevol moment a través del seu mòbil.


Dana (sector eHealth)
: App que millora la salut mental i el benestar de les dones durant la maternitat i que ofereix una solució Digital Therapeutics pels agents del sector sanitari. Utilitza contingut psicoeducatiu basat en àudio, eines d'autoavaluació mental i emocional, combinades amb serveis de teleconsulta i la creació d'una comunitat de mares.Food Sourcing (sector Cleantech)
: Solucions de packaging sostenible. Han creat els primers materials elaborats a partir de matèria vegetal compostables at home aptes per productes secs i semilíquids de llarga vida útil. Els materials son aptes per estar en contacte amb aliments, tenen les patents en tràmit, responen a la demanda dels consumidors d'envasos de baix impacte medi ambiental i a la legislació per limitar l'ús de plàstics.


Waital (sector eCommerce)
: App que permet comprar o reservar en temps real tots els productes que es veuen en una sèrie o pel-lícula. Proporciona als usuaris de plataformes digitals l'accés immediat als productes dels actors o actrius de les sèries i pel-lícules que estan mirant, de la mateixa forma que utilitzen Shazam quan està sonant una cançó que els agrada i de la qual desconeixen el títol o el grup.Color Sensing (sector Foodtech)
: Startup de foodtech que ha desenvolupat un codi QR que permet reduir el malbaratament d'aliments en la cadena de subministrament de productes frescos envasats. Gràcies a aquesta solució els fabricants d'aliments envasats poden augmentar la seva rendibilitat, ja que els permet assegurar la qualitat i seguretat dels productes, així com evitar devolucions.


Per a més informació sobre futurs fòrums inversors podeu enviar un correu electrònic a economistesban@coleconomistes.cat

 

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA