Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Notícies

4 feb 2022

Fòrum inversor EconomistesBAN | edició 47

Notícies

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

EconomistesBAN, la xarxa d'inversors/es privats del Col·legi d'Economistes de Catalunya que posa en contacte emprenedors i inversors, va organitzar el 3 de febrer la 47ª edició del Fòrum Inversor en format online.

 

El president d'EconomistesBAN Pol Font va donar la benvinguda als inversors participants i la directora d'EconomistesBAN Marta Alsinella va presentar els 6 projectes seleccionats:

 

NORAREALFOOD (Foodtech): Startup que ha digitalitzat el servei de menjador per a les oficines a través d'una plataforma pròpia seguint criteris d'economia circular i impacte social. Amb un enfocament B2B i B2B2C, el seu producte és de gran qualitat i saludable. El 2021 van tancar amb una facturació superior a 1M d'euros i ara volen fer l'expansió a d'altres ciutats.

 

FABBRIC (Retail/Fashiontech): La primera plataforma europea 'M2C' (Manufacturer to Consumer) que connecta els millors fabricants de moda directament amb els consumidors sota una mateixa marca. Startup que ha iniciat l'activitat el 2021 i ja han venut 2 temporades. Han aconseguit facturar el mateix any d'iniciar la seva activitat.

 

GROOTS (AgroTech): Cultiven i comercialitzen aliments sostenibles, hiperlocals i saludables gràcies al desenvolupament d'una tecnologia de producció agrícola. Amb una nova ronda d'inversió volen ampliar les instal-lacions ja que estan al 100% de capacitat de producció i volen convertir-se en una de les granges de Vertical Farming del món.

 

QOOB (Mobilitat Sostenible): Primera plataforma de serveis per millorar la micro-mobilitat sostenible a les nostres ciutats. Combina una estació de càrrega i custòdia amb una tecnologia IoT que es gestiona a través d'una App. Les estacions ja estan validades i s'estan comercialitzant. Estan presents a 6 comunitats autònomes d'Espanya i han fet la primera venda al Brasil.

 

VÄCKA (Alimentació saludable): Aposten per l'alimentació saludable i vegana. El seu producte és 100% vegetal i l'elaboren aprofitant la tecnologia del segle XXI. Model de negoci B2B, estan presents en grans marques de distribució com Veritas i ja tenen 5 productes al mercat que estan comercialitzant. L'objectiu de la ronda d'inversió és la seva expansió per la qual cosa necessiten invertir en maquinària i tecnologia.

 

OIMO (Cleantech): Solucions de packaging sostenible, han desenvolupat uns biomaterials biodegradables en qualsevol medi natural que permeten la reducció del plàstic. La seva missió és reduir els milions de tones de plàstic que acaben a l'oceà cada any, per això els materials que han desenvolupat funcionen en qualsevol maquinària de plàstic tradicional. Actualment tenen dues línies de producte, una de rígida i una de flexible.

 

Per a més informació sobre futurs fòrums inversors podeu enviar un correu electrònic a economistesban@coleconomistes.cat

 

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA