Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Notícies

3 jun 2022

Fòrum inversor EconomistesBAN | edició 49

Notícies

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

EconomistesBAN, la xarxa d'inversors/es privats del Col·legi d'Economistes de Catalunya que posa en contacte emprenedors i inversors, va organitzar el 2 de juny la 49ª edició del Fòrum Inversor en format online.

 

El president d'EconomistesBAN Pol Font va donar la benvinguda als inversors participants i la directora d'EconomistesBAN Marta Alsinella va presentar els 6 projectes seleccionats:

 

UNISCOOL (Indústria 4.0): Solució patentada que redueix el consum elèctric fins a un 70% i millora la vida útil en un 20% dels components elèctrics. El projecte està en nivell TRL5, ha estat provat en un programa d'Horizon 2020 i actualment estan fent proves en un data center. Aporten una solució patentada i molt innovadora que els ha permès tancar 2 projectes pilot.

 

ROBOPEDICS (HealthTech): Proposta que aporta solucions tecnològiques disruptives per a la mobilitat de discapacitats. Democratitzen l'ús dels exoesquelets, aportant una solució de baix cost per l'ús en un entorn particular, fàcil de col-locar, lleugera, fet que permet millorar la qualitat de vida de molts discapacitats que no poden caminar.

 

51TRIPS (TravelTech): Startup que posa a disposició dels viatgers una plataforma digital per poder explicar els seus viatges en temps real de forma fàcil, còmoda, col·laborativa i ràpida. El novembre de 2020 van treure la primera prova pilot a mercat i ja porten facturats més de 225.000 euros amb una comunitat de més de 166.000 seguidors a Instagram.

 

COOLING PHOTONICS (CleanTech): Han desenvolupat un material que refreda els panels fotovoltaics, sense consum d'energia, sense emissió de CO2, augmentant la seva eficiència i reduint els costos operatius. Han obtingut diverses ajudes i subvencions i la solució que ofereixen està patentada.

 

EXPAI (DeepTech): Incrementen l'eficiència i la productivitat a les empreses i hi eliminen biaixos gràcies a la creació d'una Intel·ligència Artificial transparent i explicable. Fa un any que van crear l'startup i ja estan facturant. Segons un estudi d'IBM la Intel·ligència Artificial explicable millora en un 200% l'eficiència de les empreses que la utilitzen.

 

EKRATOS (Blockchain): Plataforma de vot electrònic certificat amb una tecnologia blockchain de desenvolupament propi. Gràcies a aquest desenvolupament propi de la tecnologia han aconseguit garantir la traçabilitat i transparència en les votacions, així com l'estricte compliment de la LOPD. Poden donar servei a nivell internacional, automatitzat i a molt baix cost.

 

Per a més informació sobre futurs fòrums inversors podeu enviar un correu electrònic a economistesban@coleconomistes.cat

 

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA