Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La 43ª edició del Fòrum Inversor EconomistesBAN presenta online 6 nous projectes emprenedors

Notícies

7 mai 2021

La 43ª edició del Fòrum Inversor EconomistesBAN presenta online 6 nous projectes emprenedors

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

EconomistesBAN, la xarxa de Business Angels del Col·legi d'Economistes de Catalunya que posa en contacte emprenedors i inversors, va organitzar el 6 de maig la 43ª edició del Fòrum Inversor, el cinquè celebrat de forma virtual.


El president d'EconomistesBAN Pol Font va donar la benvinguda als inversors participants i la directora d'EconomistesBAN Marta Alsinella va presentar els 6 projectes seleccionats:


ALTA GUARDIA (sector seguretat)
: Empresa d'alarmes de seguretat flexible i de pagament per ús, on el client pot escollir de manera transparent i clara el temps pel qual necessita el seu servei, des de temporades específiques fins a indefinides. El seu servei està basat en tecnologia pròpia que els permet oferir seguretat d'alta qualitat amb una facilitat única pels usuaris.


Apolo Analytics (sector ciberseguretat)
: Software de control i ciberseguretat mitjançant intel-ligència artificial que permet un millor seguiment de tota la infraestructura tecnològica i de telecomunicacions de qualsevol empresa, millora l'eficiència i l'estalvi de costos en personal, permet una gestió automàtica de totes les llicències TIC i protegeix contra la pèrdua de dades i les parades de producció.

Bumerang (sector economia circular)
: Empresa que facilita la primera i única solució disponible que ofereix un sistema d'envasos retornables i reutilitzables pel Takeaway i el delivery. A dia d'avui la solució està disponible en 50 restaurants de la ciutat de Barcelona.

Talentfy (sector tecnològic HR)
: Empresa que ajuda a les empreses a trobar el seu candidat IT ideal mitjançant una solució tecnològica basada en Intel-ligència Artificial. Connecta empreses amb recruiters freelance IT. Variabilitzen el cost del headhunter (és extern) i assignen els 3 millors recruiters per a cada procés gràcies a un algoritme basat en Intel-ligència Artificial.

Gofra Games (sector gaming)
: Equip d'experts del videojoc, amb fins a 30 anys d'experiència treballant en empreses de primera linea mundial. Estan creant un videojoc per a mòbil, free to play, de carreres de cotxes per a tots el públics, fàcil de jugar i molt divertit, però alhora profund i difícil de masteritzar.

Global Candace (sector SaaS Logística)
: Empresa de software B2B de logística marítim, que optimitza i robotitza processos, monitoritzant totes les importacions i exportacions de les empreses en temps real, prevenint retards i més incidències dins de la cadena de suministre, únic conectat a l'ERP del client, amb alarmes, mòduls KPIs, i app per mòbil.

Per a més informació sobre futurs fòrums inversors podeu enviar un correu electrònic a economistesban@coleconomistes.cat

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA