Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Els col·legis d’Economistes, l’Advocacia i l’Enginyeria de Camins reclamen unes administracions més “sensibles, eficients i competitives” per gestionar els Fons Next Generation-EU i garantir la recuperació econòmica [VIDEO]

Notícies

5 mai 2021

Els col·legis d’Economistes, l’Advocacia i l’Enginyeria de Camins reclamen unes administracions més “sensibles, eficients i competitives” per gestionar els Fons Next Generation-EU i garantir la recuperació econòmica [VIDEO]

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Millorar la qualitat de les administracions per garantir la recuperació econòmica i aprofitar l'oportunitat que ofereixen els Fons Next Generation-EU. Amb aquest objectiu els col·legis d'economistes, l'advocacia i l'enginyeria de camins han presentat el Grup de Treball d'Avaluació de Polítiques Públiques (GTAPP) i un document amb 12 propostes de millora per unes administracions més "sensibles, eficients i competitives".


El GTAPP s'ha creat amb l'objectiu de reflexionar sobre la capacitat de les nostres institucions de governar un món d'una complexitat creixent. És la primera vegada que, des del món professional, tres col·legis professionals sumen esforços per avançar en aquest debat, i que es posa a l'abast de la societat civil i d'altres col·lectius professionals que es vulguin adherir.

 

L'acte de presentació del GTAPP ha comptat amb la participació del degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya Oriol Amat, el degà de la Junta Provisional del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona Josep M. Balcells i el degà del Col·legi de l'Enginyeria de Camins Oriol Altisench, així com del coordinador del Grup de Treball d'Avaluació de Polítiques Públiques Andreu Ulied, que ha exposat 12 idees clau per obrir el debat sobre la governança del territori i la millora de l'eficiència de les administracions.

 

[+] Veure nota de premsa

 

[+] Veure document "La qualitat de les polítiques públiques a Catalunya: 12 propostes per unes administracions sensibles, eficients i competitives"