Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El CEC i la Fundació Catalunya Cultura firmen un conveni per acostar el món econòmic i empresarial amb el cultural

Notícies

27 feb 2024

El CEC i la Fundació Catalunya Cultura firmen un conveni per acostar el món econòmic i empresarial amb el cultural

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) ha firmat un conveni amb la Fundació Catalunya Cultura (FCC) per a impulsar projectes i iniciatives entre el món econòmic i empresarial amb el món cultural. El director executiu del CEC, Toni Detrell, i la directora de la FCC, Maite Esteve, han estat els encarregats de signar els documents que obren una nova etapa en la trajectòria de col·laboració d'ambdues entitats.

 

Posteriorment, l'auditori del Col·legi d'Economistes ha acollit la celebració de la Jornada Com beneficiar-te de la reforma de la Llei de Mecenatge. Avantatges per a l'empresa i oportunitats per a la captació, que ha servit per a abordar quines han estat les principals novetats de la modificació legislativa, en vigor des del passat 1 de gener, i en la qual la FCC ha tingut un paper rellevant. El degà del CEC, Carlos Puig de Travy, ha estat l'encarregat de donar la benvinguda al centenar de personas que han assistit a la Jornada.

 

Durant l'acte s'han repassat els reptes que ha hagut d'afrontar perquè la reforma de la Llei de Mecenatge hagi estat una realitat, s'han analitzat les principals modificacions fiscals i les millores que ha introduït la norma, s'ha reflexionat sobre com podem captar recursos i s'ha debatut sobre el projecte de la llei catalana de mecenatge.

 


Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA