Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Carles Puig de Travy i Àngels Fitó Bertran, nous degà i vicedegana del Col·legi d’Economistes de Catalunya [VIDEO]

Notícies

19 nov 2021

Carles Puig de Travy i Àngels Fitó Bertran, nous degà i vicedegana del Col·legi d’Economistes de Catalunya [VIDEO]

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La nova junta de govern del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC), encapçalada per Carles Puig de Travy i Àngels Fitó Bertran com a degà i vicedegana, ha pres possessió per un mandat de quatre anys en un acte celebrat aquest matí a la seu del CEC a Barcelona amb la presència de la consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya Lourdes Ciuró i Buldó.


La junta de govern del Col·legi, paritària en gènere, manté alguns càrrecs i en renova d'altres. Els presidents de les seus territorials es mantenen: Lluís Bigas de Llobet a Girona, Josep Maria Riu Vila a Lleida i Miquel Àngel Fúster del Campo a Tarragona. A la junta s'incorporen Albert Carreras de Odriozola, Ana Garcia Molina, Carme Jover Díaz, Esther Subirà Lobera, Jordi Albiol Plans, Nieves Rabassó Rodríguez, Pilar Soldevila Garcíai Toni Bartolí Sala i es mantenen Carme Garcia Jarque, Elisabet Bach Oller, Ivan Planas Miret, Jaume Menéndez Fernández, Maria Josep Arasa Alegre, Miquel Morell Deltell i Sofía Rodríguez Rico. Els exdegans del CEC Oriol Amat Salas i Anton Gasol Magriñà seran consellers de la junta, juntament amb Emilio Álvarez Pérez-Bedia, Alfred Albiol Paps i Miriam Barrera Ubieto.


La nova junta de govern del Col·legi d'Economistes de Catalunya vol potenciar la rellevància del CEC en l'actual escenari de transformació de les relacions econòmiques i socials en base a tres conceptes: Catalunya, Creixement i Canvi.


En un context on Catalunya ha de fer front a reptes tan importants com la transició digital, la sostenibilitat i la cohesió territorial, entre d'altres, la nova junta de govern del CEC vol que el conjunt de professionals de l'economia i l'empresa esdevingui un col-lectiu rellevant en el context actual que està canviant el paradigma de la competitivitat. Per això s'apostarà per un procés de creixement tant en número de persones col·legiades com en l'abast de l'actuació del CEC. També es vol disposar de la capacitat de gestionar processos de canvi tant de les competències professionals individuals i organitzatives com dels mecanismes de governança del CEC.


La nova junta de govern vol que el CEC sigui rellevant per a les persones col·legiades promovent el desenvolupament dels professionals de l'economia i empresa en cada moment de la seva etapa vital i professional i alhora vetllant pels seus interessos. També aposta perquè el Col·legi sigui rellevant per a la disciplina promovent un diàleg constant entre la comunitat acadèmica i els professionals de l'economia i l'empresa. A més vol impulsar la rellevància del CEC per a l'Administració Pública catalana en un moment clau per a la transformació i modernització de l'economia, així com per al sector productiu que ha de front als canvis que plantegen reptes com la globalització, la transició energètica, la transformació digital.

 

[+] Més informació

 

[+] Veure nota de premsa

 

 

 

 

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA