Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La desena edició del col·loqui ‘Què mengem’? de la Comissió d’Economia Agroalimentària del CEC presenta l'experiència d'Unilever en sostenibilitat amb propòsit donant resposta als ODS [VIDEO]

Notícies

5 mai 2022

La desena edició del col·loqui ‘Què mengem’? de la Comissió d’Economia Agroalimentària del CEC presenta l'experiència d'Unilever en sostenibilitat amb propòsit donant resposta als ODS [VIDEO]

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya ha organitzat el desè col·loqui del cicle 'Què mengem?' en què s'ha presentat l'experiència d'Unilever en estratègies de sostenibilitat amb propòsit donant resposta als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).


La directora de Comunicació Corporativa i Sostenibilitat a Unilever Espanya Ana Palencia ha parlat de com l'empresa d'aliments i begudes té integrada l'estratègia de sostenibilitat en el negoci des dels seus propis orígens i ha aportat alguns exemples de com les marques articulen els compromisos de sostenibilitat que la companyia té a través del propòsit de les marques, amb els exemples de SOY FRIGO i HELLMANN'S.


Ana Palencia ha defensat que les companyies exerceixin la seva activitat empresarial d'una manera més responsable amb el medi ambient i la societat, integrant la sostenibilitat als valors de l'empresa.


El consultor en Regulació Alimentària i membre de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya Antoni Garcia ha presentat aquesta desena edició del col·loqui 'Què mengem?', el qual ha moderat el gestor de projectes del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i vicepresident de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya Xavier Ticó.

 


Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA