Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La nova Llei de l’Esport i l’Activitat Física de Catalunya, a debat al Col·legi

Notícies

3 feb 2020

La nova Llei de l’Esport i l’Activitat Física de Catalunya, a debat al Col·legi

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La Comissió d'Economia i Finances de l'Esport del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) ha organitzat una taula debat moderada pel seu president Josep Maria Gay de Liébana sobre la nova Llei de l'Esport i l'Activitat Física de Catalunya, actualment en tràmit al Parlament de Catalunya. A la taula hi han intervingut representants de diverses administracions, institucions, entitats i associacions esportives.


El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya Gerard Figueras ha assegurat que "la Proposició de Llei té com a gran objectiu que Catalunya segueixi sent un país d'èxit esportiu que al mateix temps inclogui tots els ciutadans en la pràctica esportiva". Per la seva banda, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona David Escudé ha reivindicat "un millor reconeixement del món local a la nova llei, ja que és qui en bona part construeix el teixit esportiu del territori". El president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya Gerard Esteva ha defensat "un finançament digne, estable i permanent per a les entitats dotant un fons econòmic de l'esport".


El president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya Jaume Domingo ha apostat per "la creació de més d'una entitat paraigua que representi tothom". El president del Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya Pere Manuel ha afirmat que "el sistema esportiu català està amenaçat per la Proposició de Llei perquè es pretén privatitzar les polítiques de l'esport i l'activitat física de Catalunya". El president de l'ADECAF-Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness Toni Brocal s'ha mostrat "en contra de mesures que regulin les empreses que representem i que puguin gravar el ciutadà que ve als nostres centres encara més del que ja ho està".

 

[+] Nota de premsa

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA