Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La Comissió d’Economia Agroalimentària del CEC debat sobre l’alimentació saludable i sostenible dins dels límits planetaris

Notícies

27 nov 2024

La Comissió d’Economia Agroalimentària del CEC debat sobre l’alimentació saludable i sostenible dins dels límits planetaris

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Aquest dimecres 27 de novembre la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya ha organitzat un dinar-col·loqui per debatre sobre l'alimentació saludable i sostenible dins dels límits planetaris.


Anna Pallí, cap de l'oficina de vigilància tecnològica i cap de l'oficina de Garantia de Qualitat de l'Institut de Recerca i Tecnologia Alimentàries, ha estat la ponent del debat.


El col·loqui s'ha centrat en la necessitat de transformar els nostres sistemes alimentaris, en un món on la població continua creixent i els recursos naturals seran cada vegada més escassos. S'ha d'assegurar una alimentació saludable i sostenible per a una població de gairebé 10 mil milions de persones fins al 2050, dins dels límits del nostre planeta.


Antoni Garcia i Eduard Arruga, membres de la Comissió d'Economia Agroalimentària del CEC, han presentat i moderat la trobada.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA