Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • EconomistesBAN, a la 2ª Trobada de l’Associació de Desenvolupadors i Editors de Videojocs de Catalunya (DeviCAT) sobre finançament i inversió privada

Notícies

17 mar 2023

EconomistesBAN, a la 2ª Trobada de l’Associació de Desenvolupadors i Editors de Videojocs de Catalunya (DeviCAT) sobre finançament i inversió privada

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La xarxa de Business Angels del Col·legi d'Economistes de Catalunya EconomistesBAN va participar el 16 de març en la 2ª Trobada DeviCAT (Associació de Desenvolupadors i Editors de Videojocs de Catalunya) sobre finançament i inversió privada amb la col·laboració d'ACCIÓ.


EconomistesBAN va poder participar als reverse pitches per donar-se a conèixer i explicar l'experiència en la valoració i inversió en projectes del sector gaming.
A l'acte es van comentar les diferents fonts alternatives de finançament privat perquè emprenedors i emprenedores del sector dels videojocs puguin tirar endavant els seus projectes i/o emprendre'n de nous.


Actualment, més de 200 empreses formen el sector dels videojocs a Catalunya, que amb un 27% de les del total de l'Estat representen la meitat de la facturació del sector. D'altra banda, Catalunya és la primera regió de la Unió Europea en captació de projectes d'inversió estrangera en aquest sector.


Al llarg dels 55 Fòrums d'Inversió fets durant els més de 10 anys d'història d'EconomistesBAN, s'han presentat projectes relacionats en el sector del gaming i alguns han aconseguit finançament per part dels inversors, la qual cosa demostra l'atractiu del sector per invertir-hi.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA