Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Una edició especial del Fòrum Inversor d’EconomistesBAN presenta online 6 projectes emprenedors liderats per dones

Notícies

3 jun 2021

Una edició especial del Fòrum Inversor d’EconomistesBAN presenta online 6 projectes emprenedors liderats per dones

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

4 punts

 2  Vots

La xarxa d'inversors/es privats del Col·legi d'Economistes de Catalunya EconomistesBAN i l'associació d'empresaris dedicada al suport a l'emprenedor/a Netmentora Catalunya van organitzar el 2 de juny una edició especial del Fòrum Inversor d'EconomistesBAN per presentar 6 projectes emprenedors liderats per dones de sectors variats i amb elevat potencial de creixement amb l'objectiu de donar suport a l'emprenedora femenina i la creació de riquesa i ocupació.


El degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya Oriol Amat va donar la benvinguda al fòrum especial d'EconomistesBAN apuntant que "entre els factors d'èxit d'un projecte empresarial destaca el fet que el lideri una dona". Una idea que també va subratllar la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona Mònica Roca, qui també va intervenir a l'inici d'aquesta edició especial del fòrum inversor d'EconomistesBAN. Mònica Roca va afegir que des de la Cambra de Comerç de Barcelona treballen per potenciar el paper de la dona en el món de l'empresa "en la línia de la nostra aposta per un model econòmic del bé comú basat en el coneixement i la innovació".


A continuació, el president d'EconomistesBAN Pol Font va recordar que EconomistesBAN té com a objectiu crear un espai empresarial i d'emprenedoria que permeti, als empresaris i emprenedors, presentar els seus projectes, validar-los i buscar recursos per al seu desenvolupament. La directora d'EconomistesBAN Marta Alsinella va presentar els 6 projectes seleccionats:


VICON (sector Ed-Tech): Programa destinat a famílies, centres educatius i terapeutes que ajuda a nens i nenes amb necessitats educatives especials a millorar la seva capacitat de comunicació a través de divertits vídeos i cançons.


KINTSUGI (sector Biotech): Start-up de biotecnologia en etapa preclínica, centrada en el desenvolupament de fàrmacs pel tractament de l'esteatohepatitis no alcohòlica (NASH) i altres malalties metabòliques i neurodegeneratives.


FAIND (sector Esports Tech): Primer Marketplace de patrocini esportiu que connecta marques amb l'esport i mesura el resultat de la inversió. Gràcies al seu procés d'automatització de matching aporta valor tant als esportistes com a les marques.


SUPERLATIVA (Sector Ecommerce): Ecommerce que vol aconseguir ser la marca digital nativa de suplementació femenina més gran a Espanya. És un sector que està en creixement, amb un producte validat i una compra recurrent per damunt d'altres ecommerce. A més revoluciona el sector amb una experiència de compra personalitzada i una filosofia conscient i sostenible.


TIPSCOOL (Sector Elearning i HR Tech): Learning Experience Platform que permet gestionar, mesurar i escalar els programes de formació d'empreses, universitats i institucions. Els clients poden crear programes de formació, mentoring, coaching, reskilling amb el contingut que vulguin, fer seguiment i plantejar objectius. També automatitzar la majoria de processos i facilitar la creació dels reports de seguiment i finals.


SCOOP (Sector Nutrició Esportiva): Marca de nutrició esportiva en càpsules, les quals permeten a l'usuari preparar un batut de proteïnes d'un forma còmode, fàcil i ràpida. La idea principal és la de crear una disrupció en el format dels suplements nutricionals del món de l'esport, juntament amb una imatge de marca molt més accessible per als usuaris casuals del món de l'esport.


Durant la presentació, els assistents al fòrum van poder votar online els 6 projectes emprenedors en funció de diversos conceptes com el model de negoci, innovació, equip o escalabilitat. En funció dels resultats d'aquestes votacions es va fer entrega del Premi atorgat per Netmentora Catalunya a VICON com al projecte més ben valorat d'aquest fòrum edició especial.


Finalment, en aquesta edició especial del Fòrum Inversor d'EconomistesBAN organitzat conjuntament amb Netmentora Catalunya també es va comptar amb la intervenció de la fundadora i CEO de Social Car Mar Alarcón, que va comentar com emprendre i invertir amb èxit. En aquest sentit, Mar Alarcón va assegurar que "emprendre és una carrera de fons marcada per moments molt satisfactoris però també de durs" i va afegir que "és fonamental tenir un propòsit". D'altra banda, Mar Alarcón va subratllar que "les dones en general som més prudents a l'hora de presentar els nostres projectes, mentre que els homes es centren més en les expectatives, que és el que busquen els inversors".

 

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA