Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • L'exdegà del Col·legi d'Economistes de Catalunya Valentí Pich, reelegit per unanimitat president del Consejo General de Economistas

Notícies

3 jun 2021

L'exdegà del Col·legi d'Economistes de Catalunya Valentí Pich, reelegit per unanimitat president del Consejo General de Economistas

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

L'Assemblea de Degans del Consejo General de Economistas (CGE) -integrada pels degans i deganes dels 47 Col·legis d'Economistes i Titulars Mercantils de tota Espanya, entre els quals el Col·legi d'Economistes de Catalunya- ha reelegit avui 3 de juny per unanimitat l'exdegà del Col·legi d'Economistes de Catalunya Valentí Pich com a president del CGE.
Amb aquesta reelecció, Valentí Pich comença la seva última legislatura per un mandat de quatre anys.


Valentí Pich és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, auditor de comptes i administrador concursal. També és Doctor Honoris Causa per la Universidad a Distancia de Madrid (UDIMA). És a més part integrant dels òrgans rectors d'entitats de referència en l'àmbit econòmic -tant públiques com privades-, entre les quals, del Comitè Consultiu de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), de la Comissió Legal de la CEOE i membre de la seva Junta Directiva, de la Comissió d'Economia i Fiscalitat de Foment del Treball Nacional i membre de la seva Comissió Executiva, i del Comitè d'Auditoria i del de Comptabilitat del Instituto de Contabilidad y Auditoría de Cuentas. La seva trajectòria professional està lligada en origen als Serveis d'Estudis de diverses entitats i la major part de la seva activitat l'ha desenvolupat des del seu propi despatx professional. Actualment és soci director d'una firma i duna xarxa de despatxos de referència en l'àrea econòmica.


Al Consejo General de Economistas va ocupar anteriormente els càrrecs de secretari general del CGE i president del Registro de Economistas Asesores Fiscales (REAF), òrgan especialitzat en fiscalitat del CGE. També va ser degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya del 1995 al 2001.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA