Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi d’Economistes de Catalunya, primera entitat no financera en nombre de voluntaris en la 10ª edició del programa EFEC-Educació Financera a les Escoles de Catalunya

Notícies

23 jun 2022

El Col·legi d’Economistes de Catalunya, primera entitat no financera en nombre de voluntaris en la 10ª edició del programa EFEC-Educació Financera a les Escoles de Catalunya

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ha col·laborat per setè any consecutiu amb l'EFEC-Educació Financera a les Escoles de Catalunya, un programa d'alfabetització i educació financera impulsat per l'Institut d'Estudis Financers amb la col·laboració del departament d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya i dirigit als alumnes de 4t d'ESO de les escoles de Catalunya i a adults i alumnes de Formació Professional i Escoles Agràries.


Durant la desena edició d'EFEC s'han format en educació financera bàsica i consum responsable 27.188 alumnes: 22.531 alumnes de 4º d'ESO i 4.657 en Formació d'Adults, Formació professional i Escoles Agràries. En la desena edició del programa EFEC i a la vuitena edició del programa EFEC Adults, la xifra de centres educatius que han intervingut en la formació de joves i adults ha augmentat a tota Catalunya. Durant aquest curs 2021-2022, 553 centres han acollit els tallers dels programa. A més dels centres que han format part del programa, una altra dada que també ha augmentat és la del total de tallers que s'han impartit a Catalunya. En total, durant el curs acadèmic actual s'han realitzat un total de 3.324 tallers.


Un any més, el Col·legi d'Economistes de Catalunya és la primera entitat no financera en nombre de voluntaris/es, amb un total de 111 per als dos programes d'EFEC. Una participació que s'ha incrementat respecte l'anterior edició, quan van ser 93.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA