Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya Carles Puig de Travy, padrí de la promoció 2021-2022 dels màsters universitaris de l'àrea de Business & Management de La Salle-Universitat Ramon Llull [VIDEO]

Notícies

13 jul 2022

El degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya Carles Puig de Travy, padrí de la promoció 2021-2022 dels màsters universitaris de l'àrea de Business & Management de La Salle-Universitat Ramon Llull [VIDEO]

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

L'acte de graduació de la promoció 2021-2022 dels màsters universitaris de l'àrea de Business & Management de La Salle-Universitat Ramon Llull va comptar amb el degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) Carles Puig de Travy com a padrí.


En la seva intervenció, Carles Puig de Travy va destacar que "és molt important escollir una professió que ens agradi perquè així es treballa més feliç i s'obtenen millors rendiments". També va afegir que "és clau tenir un pla personal i professional tant a curt com a llarg termini". El degà del CEC va recomanar als alumnes "ser ètics ja que l'honestedat és sempre el millor negoci" i va afegir la necessitat d'estar "formats i informats de forma contínua". Carles Puig de Travy va recomanar als alumnes apostar per "l'esforç, la gestió del temps, la innovació, la creativitat, la recerca de l'excel·lència i l'atenció a les relacions personals". Finalment va destacar la necessitat d'estar "sempre preparats per al canvi".


D'altra banda, el degà també va lliurar el premi al millor expedient acadèmic dels alumnes dels graus universitaris de l'àrea de Business & Management.


Podeu recuperar l'acte en el següent vídeo, on trobareu la intervenció del degà del CEC a partir del minut 27'33'':


Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA