Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Els patrocinadors de la Comissió d'Auditors de Comptes | REA Catalunya del Col·legi renoven el seu suport

Notícies

20 mar 2023

Els patrocinadors de la Comissió d'Auditors de Comptes | REA Catalunya del Col·legi renoven el seu suport

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) Carles Puig de Travy s'ha reunit amb els patrocinadors de la Comissió d'Auditors de Comptes | REA Catalunya del CEC que han renovat el seu suport per aquest any 2023: Adade Auditores, Alca Serviaudit, Alhos Auditores, Auditia, Bnfix Pich, Cabrera Auditors, CleverAudit, Crowe Spain, Dinàmic Auditors, Equifond Auditores, ILO Auditors i Zenit.


Els despatxos d'auditoria que donen suport a la Comissió han anat creixent any rere any, des dels 4 inicials el 2015 als 13 d'enguany.


A la reunió també hi han estat presents per part del Col·legi d'Economistes de Catalunya el gerent Maurici Olivé Riu i el director de Serveis Col·legials i coordinador de la Comissió d'Auditors de Comptes | REA Catalunya Joan Ramon Salvador Monfort.


La Comissió d'Auditors de Comptes | REA Catalunya del CEC té com a finalitat identificar i donar resposta a les necessitats de formació en auditoria o d'altres serveis professionals relacionats. També informa de les novetats que afecten la professió i dona suport tècnic als col·legiats i col·legiades. Sempre amb l'objectiu que el Col·legi d'Economistes de Catalunya sigui el referent a Catalunya per als auditors i les societats d'auditoria, amb independència del seu tamany. Les activitats de la comissió van dirigides als auditors de comptes en actiu i també als que ja no exerceixen, així com als treballadors de firmes d'auditoria.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA