Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • EconomistesBAN participa al showroom de finançament alternatiu per a startups i scaleups d'ACCIÓ

Notícies

6 oct 2021

EconomistesBAN participa al showroom de finançament alternatiu per a startups i scaleups d'ACCIÓ

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La directora d'EconomistesBAN, Marta Alsinella, va presentar la xarxa d'inversors/es privats del Col·legi d'Economistes de Catalunya al showroom online de finançament alternatiu per a startups i scaleups organitzat per ACCIÓ, l'agència per la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya.


Marta Alsinella va destacar que la xarxa està formada per uns 300 inversors i és oberta a tothom. També va subratllar que EconomistesBAN és una entitat de Finançament Alternatiu acreditada per ACCIÓ en la categoria de Xarxes d'Inversors Privats, sòcia d'AEBAN (Associació Espanyola de Business Angels Network) i xarxa homologada per ICF-IFEM.


La directora d'EconomistesBAN va explicar que l'objectiu de la xarxa és posar en contacte emprenedors i inversors per l'obtenció de capital organitzant 6/7 fòrums d'inversió l'any en què es tanca de mitjana 1 projecte per fòrum.


Marta Alsinella també va comentar que, entre el 2014 i el 2020, EconomistesBAN ha estudiat i atès més de 1.350 projectes emprenedors en el marc de 41 fòrums d'inversió als quals han assistit més de 3.000 persones. A través dels fòrums, EconomistesBAN ha fet possible que diversos Business Angels realitzessin una inversió de 2,5 milions d'euros en un total de 25 projectes emprenedors, amb una taxa de supervivència dels projectes molt superior a la mitjana del mercat. Tenint en compte el tancament del 2020, la facturació agregada dels projectes invertits pels Business Angels d'EconomistesBAN és superior a 17 milions d'euros, i la seva contribució a la creació d'ocupació supera els 290 llocs de treball directes i els 3.700 indirectes.


D'altra banda, la directora d'EconomistesBAN va donar a conèixer a les persones assistents al showroom d'ACCIÓ els criteris d'inversió i els perfils inversors de la xarxa.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA