Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La 3a Jornada de professionals del Registre d'Experts Comptables de Catalunya - RECC] aborda les perspectives de futur de la professió comptable

Notícies

19 gen 2023

La 3a Jornada de professionals del Registre d'Experts Comptables de Catalunya - RECC] aborda les perspectives de futur de la professió comptable

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El 19 de gener ha tingut lloc la 3a Jornada de professionals del Registre d'Experts Comptables de Catalunya - RECC], una iniciativa del Col·legi d'Economistes de Catalunya i el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya per acreditar i promocionar la figura de l'Expert Comptable.


El degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) Carles Puig de Travy i el president del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya Antoni Gómez han donat la benvinguda als assistents. El degà del CEC ha destacat que els economistes estan compromesos i han fet des de sempre una aposta decidida pel col·lectiu d'experts comptables. Carles Puis de Travy també ha defensat que els experts comptables apostin per la innovació i la formació contínua. A més ha recomanat a aquests professionals ser "companys de negoci dels clients des d'una aproximació humana", així com donar molta importància a la gestió del capital humà.


La jornada ha comptat amb la participació de diversos experts per abordar les qüestions d'actualitat i d'interès per als experts comptables. En primer lloc, el president i el vicepresident del Registro de Expertos Contables -REC] Fernando Cuñado i Francisco Gracia han repassat la situació actual de l'Expert Comptable REC i les seves perspectives de futur". A continuació, l'economista, catedràtic d'economia financera i comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra, exdegà del Col·legi d'Economistes de Catalunya i expresident del RECC -Registre d'Experts Comptable de Catalunya (CEC-CCJCC) Oriol Amat ha impartit una conferència centrada en el passat, present i futur de la professió comptable en una intervenció moderada per la membre del Consell Directiu del RECC - Registre d'Experts Comptable de Catalunya (CEC-CCJCC) Gemma Soligó.


La jornada també ha comptat amb la presentació de la nova guia núm. 5 sobre Informes Economicofinancers de la mà del president del Registro de Expertos Contables -REC] Fernando Cuñado, moderada pel president del Consell Directiu del RECC - Registre d'Experts Comptables de Catalunya (CEC-CCJCC) Lluís Prims. Per la seva banda, els membres del Grup de Treball sobre XBRL-REC Gonzalo Casado i Jorge Capeans han abordat diversos casos pràctics amb l'eina de ràtios del REC] en una intervenció moderada pel vicepresident del Consell Directiu del RECC] - Registre d'Experts Comptables de Catalunya (CEC-CCJCC) Martí Garcia.


A la cloenda de la jornada hi han intervingut el president del REC] -Registro de Expertos Contables Fernando Cuñado, el vicepresident del REC] - Registro de Expertos Contables Francisco Gracia, el president del Consell Directiu del RECC] - Registre d'Experts Comptables de Catalunya (CEC-CCJCC) Lluís Prims i el vicepresident del Consell Directiu del RECC] - Registre d'Experts Comptables de Catalunya (CEC-CCJCC) Martí Garcia.


Més informació sobre l'acreditació d'Expert Comptable AQUÍ

 

[+] Presentació 1a sessió

[+] Presentació 2a sessió (CAST)

[+] Presentació 2a sessió (CAT)

[+] Presentació 3a sessió

[+] Presentació 4a sessió

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA