Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Obert el termini per presentar candidatures als Premis de Reconeixement del Col·legi d’Economistes de Catalunya 2022 i als Premis Joan Sardà Dexeus de la Revista Econòmica de Catalunya 2022

Notícies

25 jul 2022

Obert el termini per presentar candidatures als Premis de Reconeixement del Col·legi d’Economistes de Catalunya 2022 i als Premis Joan Sardà Dexeus de la Revista Econòmica de Catalunya 2022

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El Col·legi d'Economistes de Catalunya convoca l'edició 2022 dels Premis de Reconeixement i dels Premis Joan Sardà Dexeus de la Revista Econòmica de Catalunya, una distinció a la trajectòria professional i a les aportacions al món de l'economia i l'empresa.


El termini de presentació de candidatures als Premis de Reconeixement a l'Economista d'Empresa 2022, al Despatx Professional 2022 i al Millor Currículum Universitari 2022 finalitza el 23 de setembre de 2022.


En el cas dels Premis Joan Sardà Dexeus de la Revista Econòmica de Catalunya al millor llibre d'Economia i Empresa 2022 i a la millor trajectòria personal en la difusió de l'economia 2022, el termini per a presentar candidatures s'allarga fins el 14 d'octubre de 2022.


El lliurament de guardons tindrà lloc en una cerimònia que se celebrarà a cada seu col·legial en el marc de la Jornada dels Economistes.


Les candidatures es poden presentar enviant un correu electrònic a cec@coleconomistes.cat a l'atenció del Secretari/a del Jurat del Premi.


Per a més informació es poden consultar les Bases dels Premis.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA