Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Josep Oliver Alonso presenta al CEC el seu nou llibre, “Un mundo distópico. Globalización, desigualdad, tecnología, clima, inmigración y envejecimiento”.

Notícies

21 feb 2024

Josep Oliver Alonso presenta al CEC el seu nou llibre, “Un mundo distópico. Globalización, desigualdad, tecnología, clima, inmigración y envejecimiento”.

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Josep Oliver Alonso, catedràtic d'Economia Aplicada de la UAB i col·legiat de Mèrit del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC), ha presentat aquest dimecres a la seu de l'entitat el seu nou llibre titulat "Un mundo distópico. Globalización, desigualdad, tecnología, clima, inmigración y envejecimiento".

 

L'autor ha protagonitzat un col·loqui amb Alfredo Pastor, economista i professor emèrit de la Universitat IESE Business School, moderat per l'adjunt al director del diari La Vanguardia Manel Pérez. Durant la xerrada, Oliver ha aprofundit sobre qüestions que analitza en la seva obra, com la polarització que acusen societats molt diferents per raons similars, els efectes de la globalització neoliberal, la Gran Crisi financera i la reversió de la globalització associada al xoc Xina-EUA. La conversa també ha girat entorn a l'impacte de la immigració, l'envelliment de la població i la irrupció de la intel·ligència artificial.

 

El degà del CEC, Carlos Puig de Travy, ha presentat l'acte i el CEO de l'editorial Tibidabo Ediciones, Antoni Comas, ha fet una breu introducció del llibre.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA