Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Llibres de col·legiats

Els llibres estan ordenats per data d’edició, fet que permet que apareguin primer les novetats. En el formulari de recerca podeu demanar els llibres que tenen una paraula concreta en el seu títol o bé que hagin estat publicats entre unes determinades dates.

A cada llibre trobareu el nom del col·legiat/da autor/a, el nom de la resta d'autors (en cas que hi siguin), l'editorial, l’ISBN i una breu sinopsis del llibre.

Podeu deixar el vostre comentari fent clic a dins la fitxa de cada llibre.

19 abr 2021

El cuerpo es mi vehículo

Llibres de col·legiats

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Autor: Carles Viladevall | Autoedició | ISBN: 978-84-615-6167-4

S'ha fet recull de bones pràctiques de manteniment del nostre "vehicle" corporal, a l'estil d'un "manual de l'usuari" per circular per aquesta vida material, i desplegar activitats creatives que beneficien a tothom. El nostre cos té unes prestacions tan extraordinàries que fins i tot es repara ell mateix, si no insistim en destorbar-lo, encara que sigui inconscientment. Com en el cas del vehicle mecànic que fem servir:
¿Hem pensat que es mereix una mínima atenció de manteniment?
¿En evitar-li "camins" que el perjudiquin?
¿En posar-li bon combustible?

 

Sobre l'autor:

 

Nascut el 1940 a Barcelona: Economista que s'ha dedicat a dissenyar i desenvolupar, a través de l'empresa, processos que millorin l'eficiència dels recursos. En aquest sentit també ha investigat sobre com aprofitar millor la riquesa més important dels països, les persones. Si aquestes gaudeixen de bona salut, en el sentit més ampli de la paraula, aportaran millor benestar i riquesa al conjunt de la població. Al mateix temps, estalviaran recursos en serveis sanitaris, per a poder dedicar-los a altres inversions que beneficiaran tothom.

 

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA