Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Llibres de col·legiats

Els llibres estan ordenats per data d’edició, fet que permet que apareguin primer les novetats. En el formulari de recerca podeu demanar els llibres que tenen una paraula concreta en el seu títol o bé que hagin estat publicats entre unes determinades dates.

A cada llibre trobareu el nom del col·legiat/da autor/a, el nom de la resta d'autors (en cas que hi siguin), l'editorial, l’ISBN i una breu sinopsis del llibre.

Podeu deixar el vostre comentari fent clic a dins la fitxa de cada llibre.

20 abr 2021

Porta d'accés a la felicitat

Llibres de col·legiats

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Autor: Carles Viladevall i Mercè Passola | Editorial Migjorn | ISBN: 978-84-09-03436-9

Des de temps immemorial s'ha tractat sobre la felicitat, perquè no sols repercuteix en l'estat d'ànim de les persones, sinó que també ho fa sobre els seus quefers diaris, afectant-ne els resultats. És notòria la seva influència directa tant en la salut com en les relacions personals, la creativitat i l'eficiència. En aquest sentit, és un tema d'interès creixent en tots els àmbits. A través d'una curta història i un diari que redacta el protagonista, s'hi descriuen les converses que manté, a la nit, amb el seu cor que es presenta amb un nom de personatge figurat. En elles l'orienta a descobrir que la felicitat sempre està a la nostra disposició. Només cal obrir la "porta" que la guarda i que sempre tenim a la nostra disposició. S'inclouen dibuixos, esquemes i frases destacades que il·lustren la redacció.

 

Sobre l'autor

Nascut el 1940, va fer els estudis de Peritatge i Professorat Mercantils, Econòmiques i Enginyeria. La vida laboral l'enfocat a dissenyar procediments que millorin l'eficiència dels recursos. En aquest sentit, atès que la riquesa més important d'un país són les seves persones, si aquestes gaudeixen d'un estat d'ànim positiu, aportaran major benestar i riquesa al conjunt de la població. I, al mateix temps, estalviaran recursos sanitaris per dedicar-los a altres inversions que beneficiaran tothom.

 


Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA