Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Llibres de col·legiats

Els llibres estan ordenats per data d’edició, fet que permet que apareguin primer les novetats. En el formulari de recerca podeu demanar els llibres que tenen una paraula concreta en el seu títol o bé que hagin estat publicats entre unes determinades dates.

A cada llibre trobareu el nom del col·legiat/da autor/a, el nom de la resta d'autors (en cas que hi siguin), l'editorial, l’ISBN i una breu sinopsis del llibre.

Podeu deixar el vostre comentari fent clic a dins la fitxa de cada llibre.

20 abr 2021

El Tarro de las Esencias

Llibres de col·legiats

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Autor: Xavier Ollé | Editorial: Sunya | ISBN: 978-84-949889-7-4


Compendi de 39 articles que incorporen innumerables reflexions, eines, situacions, idees, inquietuds, necessitats, receptes, instants i sentiments. Molt probable que, en algún cas, el lector s'hi trobi identificat. El número 40 complementa la sèrie amb una selecció d'aforismes. Tot plegat, una invitació a promoure millores personals i col-lectives.

 

Independentment de la seva extensió, els articles tenen dues coses en comú: brevetat i sentit pràctic, de manera que hom pot personalitzar el menú de lectura picant en l'índex, sense cenyir-se a un ordre preestablert. S'hi proposen algun senzills interrogants i/o exercicis. Donant-los resposta, el lector posa a prova els seus valors i, a l'ensems, extreu les seves pròpies conclusions.

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA