Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Servei fax registre o extranet del Registre Mercantil de Barcelona

Servei fax registre o extranet del Registre Mercantil de Barcelona

Contingut

Més Informació

  • documentpdf Funcionament del Servei Extranet

El Registre Mercantil de Barcelona disposa d'un nou servei, EXTRANET (1), destinat a facilitar l'obtenció de dades del Registre sense la necessitat de traslladar-se a la seva seu. Poden ser usuaris del servei els notaris, advocats, economistes, procuradors, corredors de comerç i, en general, persones, entitats o professionals que obtenen informes i dades del Registre Mercantil amb una certa freqüència.

El Col·legi va arribar a un acord perquè els economistes puguin accedir a aquest servei, i canalitzar la facturació i el cobrament del servei via Col·legi.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Col·legi.

Tot i això també es poden realitzar aquests tràmits mitjançant les webs tant del Registre Mercantil de Barcelona com del Registre Mercantil Central.

 

(1): No confondre el servei ExtraNet amb Internet. No tenen res a veure.S'accedeix al servei ExtraNet del Registre Mercantil de Barcelona per mitjà d'una connexió telefònica des del vostre ordinador al del Registre Mercantil, sense passar ni per Infovia Plus ni per Internet. Això vol dir que les tarifes telefòniques que s'aplicaran seran les de trucades metropolitanes o provincials o interprovincials, depenent d'on es realitzi la connexió i també dins l'horari en que es faci.

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA