Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Junta de Govern

Contingut

PRESENTACIÓ

La composició de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, constituïda el setembre de 2018, tot i representar una certa continuïtat, respecte a l'anterior, suposa un esforç de renovació generacional, de gènere i de perfils professionals per aspirar conjuntament a donar un nou impuls al Col·legi de tots i totes.

“AL SERVEI DELS PROFESSIONALS DE L’ECONOMIA I L’EMPRESA” I TAMBÉ DE LA SOCIETAT

L’objectiu de la Junta coincideix amb el lema que el Col·legi incorpora al seu logotip: “Al servei dels professionals de l’economia i de l’empresa” i hi suma també la societat de la qual formem part.

LÍNIES PROGRAMÀTIQUES
  • JUNTA DE GOVERN: responsabilitat de cadascun dels membres per àrees d’activitat.
  • COMISSIONS I GRUPS DE TREBALL: inter-comunicació, coordinació, racionalització, expansió i capacitat d’iniciativa i d’expressió.
  • FORMACIÓ: visió integral, referencial, estructurada, oportuna, adaptativa i ampliada.
  • COL·LEGIACIÓ: engrescar els joves graduats, preservar la seva permanència, obrir el Col·legi a les Facultats d’Economia i Empresa, atraure economistes sèniors, economistes d’empresa i economistes en el camp de l’administració pública.
  • CONVENIS: promoure noves formes de relació del Col·legi amb associacions empresarials, sectorials i institucionals.
  • SERVEIS COL·LEGIALS: difusió dels diferents serveis, potenciació del seu ús, ampliació dels més convenients i disposar d’una BORSA DE TREBALL de referència connectada amb el sector empresarial.
  • IGUALTAT DE GÈNERE: el Col·legi advoca per assumir l’aplicació transversal del principi d’igualtat de gènere en tots els àmbits de la seva actuació.
  • PUBLICACIONS I CANALS D’INFORMACIÓ: preservar la qualitat de les diferents publicacions, fer-ne més difusió i afegir un Observatori d’actualitat.

DIRECTORI COL·LEGIAL: millorar significativament el directori col·legial perquè sigui una eina útil de relació entre els col·legiats i col·legiades i potenciar el coneixement dels perfils col·legials.

  • APP I NOVES EINES DE RELACIÓ: facilitar nous canals de comunicació entre el Col·legi i els col·legiats i col·legiades i la societat en general, a discreció de l’usuari.
  • RECONEIXEMENT I PRESTIGI SOCIAL DE LA PROFESSIÓ: el Col·legi facilitarà les eines necessàries perquè l’exercici de la professió sigui solvent i respectuós amb el codi ètic deontològic.


MEMBRES DE LA JUNTA DE GOVERN

 

Documento sin títuloAnton Gasol Magriñà Oriol Amat Salas
Anton Gasol Magriñà
Degà
Oriol Amat Salas
Vicedegà
Doctor en Economia i Empresa (UB,2006) i Diplomat en Comunitats Europees Llicenciat en ADE i MBA (ESADE, 1980) i Doctor en Ciències Econòmiques (UAB,1990).
Col·laborador acadèmic de l’Institut d’Estudis Financers (IEF). Especialista en sistema financer. Llibres: Arquitectura Financiera Internacional y Europea (2012), La Llei del Pèndol (2009), La Industria Bancaria en el Marco de Basilea II (2006) (Premi Joan Sardà Dexeus), Tal com jo ho veig: Ciutadans i Economia, avui (2004). Consultor i analista econòmic-financer. Articulista. Catedràtic d’Universitat d’economia financera i comptabilitat.Catedràtic de la UPF i Director del Màster de Direcció Financera (UPF Barcelona School of Management). Autor de diversos llibres de comptabilitat, finances i management. Membre del consell editorial de diverses revistes nacionals i internacionals.
Lluís Bigas de Llobet Josep María Riu Vila
Lluís Bigas de Llobet
President Seu de Girona
Josep Maria Riu Vila
President Seu de Lleida
Diplomat en Estudis Empresarials (UAB), Llicenciat en Dret (UAO-CEU), Gestor Administratiu. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB). Màster en Instruments i Mercats Financers (UB).
Assessor fiscal, ha cursat estudis de postgrau en fiscalitat i dret mercantil, entre d’altres. Professionalment exerceix com a economista i advocat amb despatx professional a Girona i Olot. Expert en consultoria d'empreses i assessor financer, dirigeix el seu despatx professional a Lleida. Professor associat de la Universitat de Lleida (UdL) en l'àrea de Finances Corporatives i Mercats Financers.
Miquel Àngel Fúster Gómez del Campo Xavier Subirats Alcoverro
Miquel Àngel Fúster Gómez del Campo
President Seu de Tarragona
Xavier Subirats Alcoverro
Secretari
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB). Llicenciat en Ciències Empresarials (UB, 1989) i Màster en Comerç Internacional (Cedein, 1994).
És titulat en diversos programes sobre Finances per l’IESE. Com a economista d’empresa des de 1994 treballa a Schwartz Hautmont C.M., S.A., on és Director de Comptabilitat i Finances. Ha estat professor de cursos i conferenciant sobre temes d’Economia, Empresa i Finances. Programa de Perfeccionament Directiu (IESE, 1999), Corporate Finance Program (London Business School, 2014-2016). Certified Int. Business Communication Standards IBCS ®Consultant (Hichert+Faisst Institute, 2016). Soci d’AMSEL Assesssors. Autor sobre informació financera i reporting amb stàndards IBCS® i Bon Govern Corporatiu.
Carme García Jarque Benito García Débora
Carme García Jarque
Tresorera
Benito García Débora
Interventor
Llicenciada en Ciències Econòmiques (UB, 1979). Llicenciat en Ciències Econòmiques (UB, 1975).
Diplomada en Dret Tributari i Assessoria Fiscal (Centro de Estudios Empresariales -CEREM, 1989), Programa d’Alta Direcció d’Empreses - PADE (IESE,2009); Mediadora oficial de civil i mercantil (Universidad Internacional de la Rioja-UNIR 2014) Sòcia de FJMAdvocats, SLP on exerceix la Direcció de Serveis econòmics i financers. Sòcia, administradora i mediadora concursal de FRAE, SL. Empresari del sector de la Distribució, segona generació en l’empresa familiar, amb nou botigues d’esports a la Ciutat de Barcelona. Fundador i President d’Honor de la Central de Compres Base i President d’Honor d’Anceco. Fundador de Comertia, Fundador de l’Associació de la Rambla Catalunya , Premi de la Generalitat i Premi Ciutat de Barcelona. Conseller d’Empreses del sector de la distribució.
Alfred Albiol Paps Berta Ferrer Berta
Alfred Albiol Paps
Vocal
Berta Ferrer Berta
Vocal
Llicenciat i Doctor en Dret (UB).Llicenciat i Doctor en ADE (UAO). Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB) amb Post grau en Auditoria de Comptes per la UB i Universitat Pompeu Fabra i Auditor de comptes inscrit al ROAC.
Professor Titular de Dret Mercantil de la UB (jubilat). Director del Fòrum Concursal de Catalunya organitzat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya durant 13 edicions. Membre del Consell Assessor de la Revista Concursal i Para-Concursal de l’editorial La Ley. Vocal del Consell Social de la Universitat Pompeu Fabra en representació dels Col·legis Professionals (1994/1999). Membre del REA
Membre del REAF
Membre del REC
Carme Casablancas Segura Elisabet Bach Oller
Carme Casablancas Segura
Vocal
Elisabet Bach Oller
Vocal
Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (UAB, 1994) i Doctora en Creació i Gestió d’Empreses (UAB, 2015). Llicenciada i Màster en Administració i Direcció d’Empreses ( Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses-ESADE).
Titular d’Universitat de l’àrea d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Publicacions en els camps del màrqueting i l’educació en revistes científiques. Co-Autora de Biznelis, joc educatiu d’emprenedoria i gestió empresarial per a infants a partir de 10 anys. Consultora en micropimes i formadora. Professora col·laboradora de l’assignatura d’Iniciativa Emprenedora de la UOC. Co-autora de la ponència “Micropime: el gran múscul silenciós” (2018), Co-autora de “La financiación del emprendimiento social, ¿modelos nuevos para problemes viejos?” (2016, Oikonomics, UOC).
Emilio Álvarez Pérez-Bedia Ester Oliveras Sobrevias
Emilio Álvarez Pérez-Bedia
Vocal
Ester Oliveras Sobrevias
Vocal
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials ( UB) i MBA (ESADE) i Postgrau en Administració Concursal. Diplomada en Ciències Empresarials (Universitat de Vic, 1994), European Diploma in Business and Management (University of Portsmouth, Regne Unit), Llicenciada en Direcció i Administració d’Empreses (UOC) i Doctora en Ciències Econòmiques (University of Central Lancashire- Regne Unit, 1999).
Soci de Crowe. Auditor-Censor Jurat de Comptes. Expert Judicial. President de la Comissió d’Auditoria del Sector Públic. President del Registre d’Economistes Auditors de Catalunya (REA). Membre del Tribunal Qualificador de l’examen d’aptitud professional per la inscripció al ROAC. Autor de diversos articles d’economia-auditoria. Professora Agregada d’economia financera i comptabilitat a la Universitat Pompeu Fabra. Autora de diversos llibres i articles de comptabilitat.
Ivan Planas Miret Jaume Menéndez Fernández
Ivan Planas Miret
Vocal
Jaume Menéndez Fernández
Vocal
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UPF, 1996) i Màster (MSc) en Economia Pública (The University of York, UK, 2001). Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, Màster Universitari en Estudis Humanístics i Socials per la Universitat Abat Oliba CEU i Diplomat en Alta Direcció d’Empreses per ESADE.
Gerent de Serveis Assistencials del Servei Català de la Salut. Professor Associat del Departament d’Economia i Empresa de la UPF des del 2001. Professor del Mestratge de Gestió Pública. Escola d’Administració Pública de Catalunya des del 2003. Autor de diversos articles en revistes científiques i Co-autor de llibres. Analista tributari, articulista, conferenciant, professor del CEF i del Màster del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Especialista en polítiques i processos sobre la Funció Fiscal. Ex-Director Fiscal, de Govern i Control Fiscal del Grup Gas Natural Fenosa.
Mª Josep Arasa Alegre Miquel Morell Deltell
Mª Josep Arasa Alegre
Vocal
Miquel Morell Deltell
Vocal
Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials ( UB). Economista per la UB (1998), Màster in Business Administration (ESADE,2002) i Executive Education in Corporate Finance (ESADE, 2009).
Expert comptable registrat amb el núm. 1970. Mediadora en economia i empresa acreditat pel Centre de Mediació de dret privat del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Sòcia de la firma d’auditoria i consultoria Faura-Casas des de l’any 1997. Soci de PROMO Assessors Consultors S.A., especialitzada en matèria d’urbanisme i projectes d’inversió. Autor de la Technical Advising Guidebook on Financing Planned City Extension (United Nations Human Settlements Programme - UN-Habitat, 2016).
Nacho Cornet i Serra Sofía Rodríguez Rico
Nacho Cornet i Serra
Vocal
Sofía Rodríguez Rico
Vocal
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials ( UB) i Llicenciat en Dret (Universitat Abat Oliva). Màster en Economia Monetària i Finances (CEMFI-Banco de España) i Llicenciada en Ciències Econòmiques (Universitat de Santiago de Compostela).
Exerceix com a assessor fiscal amb despatx propi. Professor titular de l'assignatura IRPF i IP a ESADE de Lic&MBA i Màster sobre Fiscalitat a ESADE (1990-2007). Director i professor del "CEM" d'opositors del Ministerio de Economía y Hacienda. Ha escrit articles de temes tributaris. Subdirectora General i Chief Economist del Banc Sabadell. Col·laboració amb el Trusts Department a la Harvard Management Company a Boston (1998-99). Comissió Executiva de FEDEA. Membre del Steering Committee del CUNEF Banking Lab.
Arnau Farré Andreu Carlos Puig de Travy
Arnau Farré Andreu
Conseller
Carlos Puig de Travy
Conseller
Llicenciat en Direcció i Administració d'Empreses (Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, 2008). Màster en Direcció Financera i Comptable de l'Empresa (Universitat Pompeu Fabra, Barcelona, 2010). Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona. CEO de Crowe.
Assessor Fiscal - Perit Economista. Soci Despatx Professional Muria Assessors, Tarragona. Responsable Departament Fiscal Social-Lab Assessors, Valls. Diversa formació especialitzada (Planificació Fiscal de Patrimonis CEF, Tributació Internacional CEC, altres). Col·laborador puntual Revista Empresarial especialitzada "Conocimiento Asesor" (Planificación Jurídica). Consultor Tributari Extern, Amado consultores. Membre del REAF. President del Registre d'Economistes auditors (REA+REGA CGCEE). Membre del Consell Directiu del Registre d'Experts Comptables. Auditor de comptes inscrit al ROAC. Ex-President del Comitè Consultiu del Registre d'Economistes Assessors del govern de Sistemes de la Informació (RASI). Professor de Màsters d'auditoria a Universitats Estatals. Autor d'articles a revistes especialitzades en matèria comptable, auditoria i fiscal. Conferenciant habitual a congressos, Seminaris i Jornades a l'àmbit d'auditoria i comptabilitat. Membre del Consell Assessor a la Universitat Abad Oliba. Vocal del consell Social de l'Escola Universitària ESERP.
<td>Eduard Soler Villadelprat <td>Eduard Soler Villadelprat
Eduard Soler Villadelprat
Conseller
Jesús Álvarez Rabanal
Conseller
Llicenciat en Administració i Direcció d'empreses per la Universitat Abat Oliba-CEU. Professor Mercantil per l'Escola d'alts Estudis Mercantils de Barcelona i Censor Jurat de Comptes i Auditor de Comptes membre del ROAC. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB)
En l'àmbit professional ha desenvolupat la seva professió com a auditor de comptes i com a assessor fiscal, essent soci fundador d'AUDITSIS i de MORAL Assessors. Membre de l'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals (AEDAF) i de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció d'empreses (ACCID). Ha publicat diversos articles de caràcter econòmic al diari Cinco Dias i al diari Ara. Estudis de formació continuada a IESE, ESADE i Col·legi d’Economistes.
Actualment exercici lliure de la professió com a economista assessor.
Ha estat Director i/o Coordinador de Màsters i Postgraus en diverses Universitats (UAB, UPF, UdL, UB) i Director de Formació i Serveis del Col·legi d’Economistes de Catalunya més de 22 anys.
També va desenvolupar durant 20 anys la seva activitat professional en BBVA, especialment en l’Àrea de Banca d’Empreses i Corporativa.

Altres òrgans que s'integren en l'organització del Col·legi: el Comitè de Normativa i Ètica Professional i les Comissions de Treball. Les Comissions de Treball tenen per finalitat l'estudi de la problemàtica professional en cadascuna de les diferents vessants i especialitzacions, i agrupen els professionals de cadascuna de les diverses activitats professionals. Darrera de totes les activitats i serveis que s'ofereixen, tant des de la seu de Barcelona com les seus de Girona, Lleida i Tarragona, hi ha un equip tècnic administratiu que està al servei de tots els col·legiats.

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA