Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

EL COL·LEGI

Presentació

Des de l'1 d'octubre del 2014 el nou Col·legi d'Economistes de Catalunya, fruit de la unificació entre l'antic Col·legi d'Economistes i els col·legis de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, ja és una realitat. Es culmina d'aquesta manera un procés que ha estat llarg, no exempt de dificultats, però exitós i sobretot exemplar.

Durant molts mesos tots hem sabut caminar vers un objectiu comú: aconseguir una nova corporació més forta, amb més prestació de serveis i d'oferta formativa i amb una presencia social adequada al pes que el nou Col·legi té en la societat. A més de garantir el reconeixement professional dels membres del Col·legi, volem ser un referent indiscutible per a la societat en els àmbits de l'economia i l'empresa.

En aquesta pàgina web podreu trobar informació sobre els serveis que oferim, el programa formatiu així com les activitats que portem a terme. També podreu tenir accés a les comissions professionals, a les publicacions i documents que generem així com a la possibilitat de fer tràmits que poden ser del vostre interès.

Amb més de 8.000 professionals i 2.000 despatxos vinculats dedicats a les diferents vessants de l'economia, el nou Col·legi d'Economistes de Catalunya esdevé una de les corporacions professionals més importants de Catalunya en l'àmbit de l'economia i l'empresa. Estem al vostre servei.

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA