Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Sol·licitud Certificat Col·legiació

A través del següent formulari pots sol·licitar el Certificat de Col·legiació. Aquest Certificat té un preu de 18,53 € (IVA no inclòs), i pot ser expedit tant per correu postal com per correu electrònic amb signatura electrònica.

Si les dades de facturació i enviament no vols que siguin les mateixes dades de la col·legiació, fes-nos-ho saber a Observacions, aportant totes les dades necessàries.

Els campo marcats amb * són obligatoris.

Dades Personals del Sol·licitant

*

 

*

 

:

 

*

   

Enviament: *

 

: *

   

Idioma Certificat: *

 

:

 

*

 


El servei d’assessorament que li proporciona el Col·legi d’Economistes de Catalunya es realitza a través d’un professional extern especialista en la consulta que vostè ha efectuat i, per tant, és necessari que el Col·legi li comuniqui les seves dades. Aquestes nomes seran tractades per aquest professional amb l’única finalitat de donar resposta a la seva consulta. Per aquest motiu li demanem que, tal i com exigeix el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, abans de procedir a efectuar la consulta, és necessari que autoritzi expressament aquesta comunicació de dades al camp "protecció de dades" del formulari.
Vostè té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en el registre intern d’activitats del Col·legi, rectificar-la en cas de ser errònia, suprimir-la, limitar-ne el seu tractament o oposar-se al mateix a la següent adreça: Pl. Gal·la Placídia, 32, 08006 de Barcelona o bé enviant un correu electrònic a lopd@coleconomistes.cat, signat amb signatura electrònica o bé adjuntant fotocòpia del seu DNI, NIE o passaport per a la seva correcte identificació. Podrà exercir el procediment de tutela dels seus drets davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA