Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • FORMACIÓ CONTINUADA - CURTA DURADA

FORMACIÓ

Webinar: Creixement i viabilitat dels despatxos professionals en temps de crisi: 10 decisions clau per al 2020-2021

Dades de la Formació

Nombre del curs:
 G156/2020
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 DIRECCIÓ I GESTIÓ EMPRESES

Programa

FORMACIÓ ONLINE (en directe):

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ofereix sessions de formació en streaming, és a dir, formació retransmesa en directe que es podrà realitzar des d'on es vulgui.

Aquestes sessions de formació ("Webinars" o seminaris web), són en format online. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina, com en qualsevol curs, i un breu registre a la plataforma d'streaming "ZOOM" que el Col·legi ha contractat, per poder obtenir l'enllaç de connexió.

Un cop s'hagi completat la inscripció i abonat l'import del Webinar, l'usuari rebrà una invitació per al Registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per a la realització del Webinar.

 

 

 

DATA: 16 de setembre de 2020.

 

 

 

HORARI: de 16.00 a 18.00 h.

 

 

 

PREU DE COL·LEGIATS: 45 €

PREU DE NO COL·LEGIATS: 60 €

 

 

 

PONENT:

Sr. Antoni Izquierdo Paterna, col.legiat, diplomat en Ciències Empresarials. Soci director d'Izquierdo Motter Consulting, especialista en despatxos professionals en els àmbits del Màrqueting i el Management.

 

 

 

OBJECTIUS:

Proposar mesures sobre el model de negoci per a adaptar el nostre despatx des d'una perspectiva interna i externa a la situació actual dels pròxims mesos a través de 10 recomanacions clau a dur a terme de manera gradual en els pròxims 12 mesos en el nostre despatx, en la relació amb els nostres clients, en el model econòmic, en els serveis que oferim, sobre la tecnologia, les persones, i sempre amb una clara orientació a resultats.

 

 

 

PROGRAMA

- Evolució del sector en els últims mesos: Què ha canviat realment?
- Reflexió sobre les necessitats dels despatxos en els pròxims mesos per a ser competitius.
- Proposta de 10 decisions / accions clau per a millorar la competitivitat del meu despatx, mantenir el creixement i estabilitzar ingressos.
- La importància del model econòmic en el despatx professional per a afrontar el futur. Planificació Financera i control de gestió en el meu despatx per al mesurament de decisions.


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA