Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • FORMACIÓ CONTINUADA - LLARGA DURADA

FORMACIÓ

Curs de preparació de la 2a fase pràctica de l'examen d'aptitud professional d'accés al ROAC

Dades de la Formació

Nombre del curs:
 F026/2019
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 AUDITORIA

Programa

DATES: 8, 15, 22 i 29 de novembre de 2019.

 

 

 

HORARI: 8, 15 i 22 de novembre (de 9.00 a 14.00 i de 15.00 a 20.00); 29 de novembre (de 9.00 a 14.00 hores).

 

 

 

PREU DE COL·LEGIATS: 665 €

PREU DE NO COL·LEGIATS: 865 €

 

 

 

PRESENTACIÓ:

El passat 11 de juliol de 2019 es va publicar en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) la convocatòria de l'Examen d'Aptitud Professional (EAP) per a la inscripció en el Registre Oficial d'Auditors de Comptes (ROAC), mitjançant l'Ordre ECE/753/2019, d'1 de juliol. Les proves es celebraran a Madrid i Barcelona.

 


Pel que fa la 2a fase pràctica de l'EAP està previst que tingui lloc a mitjans del proper mes de desembre. Amb la finalitat d'ajudar a preparar aquest Examen, el Col·legi d'Economistes de Catalunya ofereix el present curs de 6 sessions, orientat a aquelles persones que hagin superat la primera fase -teòrica- de l'EAP i vulguin preparar la segona part -pràctica. El programa es basa en l'anàlisi dels principals aspectes de les Normes Tècniques d'Auditoria i la seva aplicació en el procés global d'una auditoria. El seu contingut i enfocament és eminentment pràctic, recolzant-se per a això en el desenvolupament de casos pràctics que aniran posant de manifest les diferents situacions raonades que l'auditor de comptes ha d'abordar en el seu treball diari, la qual cosa possibilita, a més, la participació activa dels assistents en el seu plantejament, discussió i resolució, amb l'objectiu de:

 

- Assentar els coneixements teòrics i pràctics.
- Facilitar una visió integral pràctica als candidats.
- Orientar a aquelles àrees que poden tenir una significació major en la propera convocatòria de l'examen.
- Resoldre casos pràctics i exàmens pràctics efectuats en convocatòries anteriors.

 

 

 

MATERIAL DEL CURS:

Es facilitarà als assistents un manual del curs amb el material complet que inclourà els principals aspectes teòrics de les Normes Tècniques d'Auditoria, així com els casos pràctics que es desenvoluparan sobre el programa del curs.

 

 

 

PROGRAMA:

COMPTABILITAT
Sessió 1: Mòdul de Comptabilitat
(8 de novembre de 2019, de 9:15 a 14:00 hores).
Professor Sr. Xavier Sentís, economista, professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona, membre de l'ACCID, assessor i consultor d'empreses.
Professor Sr. Jordi Rizo, economista, professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona, expert comptable, membre de l'ACCID i director financer.

 

Sessió 2: Mòdul de Consolidació (8 de novembre de 2019, de 15:00 a 20:00 hores).
Professor Sr. Francesc Gómez, economista, professor titular de la Universitat Autònoma de Barcelona, membre de l'ACCID, i director del Màster Universitari en Comptabilitat Superior i Auditoria de la Universitat Autònoma de Barcelona

 

AUDITORIA
Sessió 3: Mòdul d'Auditoria I. Control de qualitat, introducció a les NIAS, independència i ètica
(15 de novembre de 2019, de 9:00 a 14:00 hores).
Professor Sr. Salvador Grabulós, economista i auditors de comptes. Membre de la Comissió de d'Auditors de Comptes | REA Catalunya. Soci de Zenit Auditores y Consultores.

 

Sessió 4: Mòdul d'Auditoria II. Planificació i control intern (15 de novembre de 2019, de 15:00 a 20:00 hores).
Professor Sr. Francesc Garreta, economista i auditor de comptes. Vicepresident de la Comissió d'Auditors de Comptes | REA Catalunya. Soci director d'Equifond Auditores.

 

Sessió 5: Mòdul d'Auditoria III. Àrees d'auditoria, programes i procediments d'auditoria; i execució del treball (22 de novembre de 2019, de 9:00 a 14:00 hores i de 15:00 a 20:00 hores).
Professor Sr. Antoni Puig, economista i auditor. Membre de la Comissió de d'Auditors de Comptes | REA Catalunya, i soci de BNFIX PICH Auditors. Coordinador del curs.

 

Sessió 6: Mòdul d'Auditoria IV. Conclusions i informes d'auditoria i informes especials (29 de novembre, de 9:00 a 14:00).
Professor Sr.Jordi Pérez, economista i auditor. Soci de Crowe.


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA