Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

FORMACIÓ

Dinar-col·loqui Què mengem?. ''La llet, origen i qualitat''

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 D001/2019
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 ALTRES ACTIVITATS FORMATIVES

Organitzador

  • COMISSIÓ ECONOMIA AGROALIMENTÀRIA

Programa

TERCER DEBAT-TERTÚLIA

 

DATA: 1 de març de 2019

HORARI: de 14.00 a 16.00 hores

LLOC: Restaurant Pomarada (Passeig de Gràcia, 78, Pral.)

 

 

 

 

Preu dinar: 20,00€ (a pagar individualment al restaurant)

 

Places limitades (respectant rigurosament l'ordre d'inscripció)

 

(Inscripcions abans del dia 1 de març)

 

 

 

 

Presentarà:

 

Sr. Francesc Reguant, president de la Comissió d'Economia Agroalimentària

 

 

Ponent:

 

Sr. Eduard Gelpí, responsable de proveïments agropecuaris lactis de Calidad Pascual)

 

 

 

 

OBJECTE

 

Amb aquesta activitat es pretén celebrar periòdicament debats -tot dinant- sobre les característiques tècniques i econòmiques dels productes alimentaris, amb l'objectiu de comprendre'n la seva producció, la seva demanda i el funcionament del seu mercat, la seva economia, o bé innovacions i experiències d'interès en el món agroalimentari.

La llet és, en valor, el primer producte alimentari del món. La llet ocupa un lloc preeminent en la nostra alimentació, per la qual cosa la seva qualitat és un factor important per a la nostra salut. En aquest debat un gran expert com Eduard Gelpí ens informa sobre l'origen de la llet que bevem i ens explica el camí per aconseguir una llet de la màxima qualitat des de la granja a casa nostra. Alhora ens recorda que la llet la produeix la vaca, cal partir d'aquí per a parlar de qualitat.

 

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA