Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • PROGRAMES D'ESPECIALITZACIÓ

FORMACIÓ

Curs d'Anglès ON-LINE: GOLD PACK

Dades de la Formació

Nombre del curs:
 P003/2018
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 ALTRES ACTIVITATS FORMATIVES

Programa

DATES: Obert tot l'any; pots començar quan vulguis.

 

 

 

HORARI I DURADA:

Cada MIG nivell té una durada màxima de 4 mesos i els horaris són els següents:

 

CURS ONLINE: Disponible 24*7 tot l'any.

 

CLASSES TELEFÒNIQUES: Tenen una durada de 30 minuts i les pots reservar en l'horari que més et convingui de dilluns a divendres de 08:00 a 20:00 hores (12 classes telefòniques)

 

*La durada del curs depèn de l'alumne.

 

 

 

PREU DE COL·LEGIATS: 350 €

PREU DE NO COL·LEGIATS: 455 €

 

 

 

PRESENTACIÓ:


A la ciutat cosmopolita de YES City, una ciutat virtual en la que concorren 28 nacionalitats i accents diferents i que té com a únic llenguatge de comunicació comú l'anglès, trobaràs la flexibilitat i facilitat que necessites per adquirir definitivament un alt domini de l'anglès, la qual cosa és cada dia més important a nivell personal i professional.

 


Aquest curs, que està enfocat en la seva totalitat al món empresarial, és una formació mixta (blended learning) que combina la flexibilitat de la formació online amb el millor de la formació presencial mitjançant les classes telefòniquesl

 


És un curs multimèdia que conté exercicis d'àudio i enregistrament, a més de centenars de videos que presenten situacions de la vida laboral, tals com a presentacions, reunions de treball o financeres, negociacions empresarials o laborals, entrevistes de treball, campanyes de màrqueting, etc.

 

 

 

PROGRAMA:

El curs complet comprèn 12 nivells alineats amb el Marc Comú Europeu de Referència per a idiomes. Es farà una prova de nivell per determinar pel qual has de començar i pots fer els nivells que desitgis fins a aconseguir el teu objectiu.


Aquest programa està dissenyat per a aquelles persones que vulguin obtenir el màxim aprofitament del curs i millorar el seu SPEAKING (fluïdesa i expressió oral) i s'ha dividit en mitjos nivells.

 

Cada mig nivell comprèn:

 

- 6 mòduls d'anglès online per millorar la comprensió oral i lectora, l'expressió oral i escrita, la gramàtica i el vocabulari de negocis. Cada mòdul comprèn exercicis multimèdia, resums imprimibles i avaluació.
- 12 classes telefòniques amb un dels professors per millorar la fluïdesa en parlar i aclarir dubtes.
- 120 micro-lliçons per mantenir el contacte amb l'anglès i aprendre coses noves cada dia.


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA