Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Pacte Verd Europeu centra una jornada online organitzada pel Col·legi en col·laboració amb el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

Notícies

12 jun 2020

El Pacte Verd Europeu centra una jornada online organitzada pel Col·legi en col·laboració amb el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Les comissions d'Economia i Sostenibilitat i d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya van organitzar el dia 11 de juny una jornada online per aprofundir en el coneixement del Pacte Verd Europeu i les propostes que s'hi recullen per avançar cap a una economia sostenible, amb l'accent posat en la biodiversitat.


La presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat del Col·legi d'Economistes de Catalunya Ana Garcia va donar la benvinguda i va presentar la jornada online "El Pacte Verd Europeu (European Green Deal). Transformant l'economia de la Unió Europea", moderat per la tècnica del Servei de Planificació de l'Entorn Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya Anna Espadalé.


El director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona Ferran Tarradellas va abordar els objectius, actors implicats i principals mesures proposades al Pacte Verd Europeu.

 

La consellera del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible Alba Cabañas va tractar les implicacions a nivell econòmic i empresarial del Pacte Verd Europeu.

 

El director Regional Europeu de la Unió Internacional de la Conservació de la Natura (UICN) Luc Bas i el directiu superior de Polítiques de la UICN Alberto Arroyo van avaluar com afronta la Unió Europea la superació de l'actual crisi de biodiversitat mitjançant el Pacte Verd Europeu i van comentar la nova estratègia europea sobre biodiversitat pel 2030, inclosa al Pacte.

 

Finalment, el director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS) Arnau Queralt va recollir les principals conclusions de la trobada.

 

LLEGIR NOTA DE PREMSA AQUÍ

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA