Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • EconomistesBAN organitza una conferència per parlar de minimitzar l'impacte de la Covid-19 en la normalització de l’activitat comercial

Notícies

20 mai 2020

EconomistesBAN organitza una conferència per parlar de minimitzar l'impacte de la Covid-19 en la normalització de l’activitat comercial

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La Xarxa de Business Angels del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC), EconomistesBAN, segueix de prop totes aquelles empreses finançades per la Xarxa que han consolidat el seu pla de negoci i que s'han incorporat al mercat oferint productes i serveis d'alt valor afegit a la societat, posant de manifest l'efecte multiplicador del suport inversor en les fases inicials.


En aquest sentit va organitzar el 20 de maig una conferència online gratuïta i oberta a tothom centrada en abordar el retorn a l'activitat comercial amb garanties sanitàries de la mà de l'empresa Beabloo Interaction Care.


Pol Font, president d'EconomistesBAN i Co-Founder & Managing Partner d'Addenda Capital, AV SA, va donar la benvinguda a l'acte i va presentar els ponents.


En primer lloc, Àlex de Dios, Business Angel membre d'EconomistesBAN, economista membre del CEC, advocat membre de l'ICAB i emprenedor Chief Legal Officer de Beabloo Interaction Care, va comentar la vàlua del recolzament inversor en les fases inicials dels projectes d'emprenedoria.


A continuació, Joaquim Deulofeu, membre de la Comissió de Retail del CEC, soci director de QUALITAT SERVEIS EMPRESARIALS, professor de la UPC, d'ESCODI-UB i de la UAO-CEU, va abordar els reptes i la transformació del comerç a la pandèmia i post-pandèmia.


Finalment, el Chief Executive Officer & Co-Founder de Beabloo Interaction Car Jaume Portell va exposar com la tecnologia pot ajudar a abordar el desconfinament amb seguretat.


VEURE SESSIÓ COMPLETA AQUÍ

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA