Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi d’Economistes de Catalunya, primera entitat no financera en nombre de voluntaris i de tallers impartits a la 8ª edició del programa EFEC-Educació Financera a les Escoles de Catalunya

Notícies

29 jul 2020

El Col·legi d’Economistes de Catalunya, primera entitat no financera en nombre de voluntaris i de tallers impartits a la 8ª edició del programa EFEC-Educació Financera a les Escoles de Catalunya

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

5 punts

 1  Vots

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ha col·laborat per cinquè any consecutiu amb l'EFEC-Educació Financera a les Escoles de Catalunya, un programa d'alfabetització i educació financera impulsat per l'Institut d'Estudis Financers i dirigit als alumnes de 4t d'ESO de les escoles de Catalunya i a adults i alumnes de Formació Professional.


Fins al 13 de març, quan es van tancar les aules per l'alerta sanitària de la COVID-19, 391 centres escolars de Catalunya amb un total de més de 19.000 alumnes participaven als tallers de la 8ª edició del programa. Amb el confinament i fins a finals de maig, es van adaptar un total de 7 tallers per fer-los online i 21 centres escolars els van seguir oferint als seus alumnes.


Els tallers de l'EFEC són impartits per voluntaris de diferents entitats del món econòmic i de l'empresa Dels 988 voluntaris de la 8ª edició, el Col·legi d'Economistes de Catalunya és la primera entitat no financera en nombre de voluntaris (95) i tallers (43) impartits.


D'altra banda, enguany el Col·legi d'Economistes de Catalunya ha col·laborat per primera vegada amb EFEC Adults, una iniciativa que té per objectiu fer arribar l'educació financera a tots els segments de la societat, i específicament al públic adult, a través dels canals de transmissió més adients. EFEC Adults comparteix la metodologia i filosofia del Programa d'Educació Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC): transmetre conceptes bàsics de finances, afavorir l'apoderament de la societat i ajudar en la presa de decisions financeres reflexionades, valorades i conseqüents.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA