Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La 40ª edició del Fòrum Inversor EconomistesBAN presenta online 6 nous projectes emprenedors

Notícies

1 oct 2020

La 40ª edició del Fòrum Inversor EconomistesBAN presenta online 6 nous projectes emprenedors

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

EconomistesBAN, la xarxa de Business Angels del Col-legi d'Economistes de Catalunya que posa en contacte emprenedors i inversors, va organitzar l'1 d'octubre la 40ª edició del Fòrum Inversor, el segon celebrat de forma virtual.
El president d'EconomistesBAN Pol Font va donar la benvinguda als inversors participants i la directora d'EconomistesBAN Marta Alsinella va presentar els 6 projectes seleccionats:


Stem Cell Lab - Empresa especialitzada en la cura de la salut de les mascotes. Proporciona teràpies regeneratives amb cèl-lules mare per a animals adults i cadells. Primer model B2C pel mercat europeu amb una clara missió: millorar la salut i longevitat de les seves mascotes.


Ruti Inmune - Aspira a convertir-se en la primera empresa del món en registrar una vacuna antiviral d'ampli espectre basada en immunitat entrenada, per tal de ser utilitzada com un agent profilàctic de primer recurs contra infeccions víriques noves o incontrolables com el SARS - Cov2, l'agent causal de la Covid-19. És una spin-off d'Archivel Farma, una empresa amb seu a Badalona. El seu producte líder, RUTI, es troba en desenvolupament clínic avançat.


X1Wind - Proveïdor de tecnologia eòlica flotant per aprofitar l'enorme recurs existent al mar. El gran potencial es troba en aigües profundes i el mercat busca solucions flotants. La primera generació de sistemes flotants són molt cars i X1Wind aporta una solució disruptiva per construir un sistema energètic sostenible que aconsegueix reduir el cost de la plataforma fins a un 50%.


3Digital Factory - Fabricant de productes sanitaris dentals a mida basats en fabricació aditiva intel-ligent. La solució per a clíniques dentals incorpora tecnologies digitals (impressió 3D, robotització i Cloud Software) per optimitzar els processos, integrar els canals i així poder oferir productes més precisos, ràpids, atractius i agradables pels pacients, amb un flux de treball 100% digital.


Maichinery - Eina d'eficiència energètica plantejada amb un model de negoci SaaS. A través de la seva tecnologia desenvolupada, aquesta recull dades, les analitza, pren decisions i les executa mitjançant la Intel.ligència Artifical per tal de reduir el cost energètic en edificis del sector serveis amb una actuació mínima per part del client.


The Patients Resource - Real World Data per desenvolupament de medicaments i medicina personalitzada. Des de The Patients Resource aporten dades pel desenvolupament de nous medicaments per construir models matemàtics pels algoritmes de medicina personalitzada, aconseguint un estalvi de fins a un 80% d'algunes parts del procés.


Per a més informació sobre futurs fòrums inversors podeu enviar un correu electrònic a economistesban@coleconomistes.cat

 

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA