Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El recull de premsa del Col·legi inclou en una mateixa edició articles d’opinió de quatre degans i exdegans

Notícies

12 nov 2019

El recull de premsa del Col·legi inclou en una mateixa edició articles d’opinió de quatre degans i exdegans

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El recull de premsa que el Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) envia cada dia als col·legiats i col·legiades inclou en l'edició del dimarts 12 de novembre quatre articles d'opinió publicats als mitjans de comunicació per part de l'actual degà del Col·legi Anton Gasol i dels ex degans Joan B. Casas, Francesc Raventós i Valentí Pich sobre diverses qüestions com el canvi climàtic, la desigualtat, l'ocupació, la indústria o les infraestructures.


Anton Gasol comenta en una columna d'opinió a Expansión Catalunya titulada "Malaca y Sunda" com "el nou centre de gravetat econòmic mundial està situat en la línia de l'equador geogràfic, on l'impacte econòmic del canvi climàtic serà de major trascendència".

 

Joan B. Casas defensa a l'article "Un món desigual" publicat a L'Econòmic "no assumir l'actual nivell de desigualtat com a inevitable i la seva cronificació com a natural".


Francesc Raventós afirma en una columna a La Vanguardia amb el títol "L'atur no interessa" que "cal fer un pacte entre els partits polítics per acordar un pla de xoc per crear ocupació".

 

Valentí Pich assegura en un article a Cinco Días titulat "El futuro se construye desde hoy" que "urgeixen reformes estructurales en el model industrial i energètic, la innovació, les infraestructures i el mediambient".

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA