Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Els voluntaris del Col·legi d'Economistes de Catalunya amb el programa EFEC-Educació Financera a les Escoles de Catalunya continuen impartint tallers en format online

Notícies

21 mai 2020

Els voluntaris del Col·legi d'Economistes de Catalunya amb el programa EFEC-Educació Financera a les Escoles de Catalunya continuen impartint tallers en format online

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Una vintena del centenar d'economistes voluntaris que col-laboren amb la 8ª edició del programa EFEC-Educació Financera a les Escoles de Catalunya segueixen fent-ho durant el període de confinament fruit de la crisi sanitària de la COVID-19.


Fins a finals del mes de maig s'estan impartint un total de 7 tallers online a alumnes de 21 centres escolars després que els voluntaris que fan de professors hagin seguit sessions de formació per disposar dels coneixements, les eines i els materials per impartir els tallers en format digital.


L'EFEC és un programa d'alfabetització i educació financera impulsat per l'Institut d'Estudis Financers i dirigit als alumnes de 4t d'ESO de les escoles de Catalunya i a adults i alumnes de Formació Professional.


El Col·legi d'Economistes de Catalunya col-labora per cinquè any consecutiu en aquest programa educatiu EFEC, sent la tercera institució que més voluntaris aporta.


EFEC s'emmarca en les recomanacions d'organismes internacionals (OCDE) de dotar a la ciutadania de millors competències i coneixements a l'hora de gestionar els seus estalvis i així evitar episodis de sobre-endeutament o d'exclusió financera.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA